Angerfist bemutatja: M4ZE Pusher

Angerfist, megannyi álnév és project (Kid Morbid, Bloodcage, Denekamp Gespuis, Menace II Society) után bemutatja új aliasát a M4ZE Pusher-t!

Ezt olvastad már? D’ort: Álomszerűen kezdődött a karrierem – Interjú

M4ZE Pusher Angerfist

Angerfist 16 éves korában kezdett el zenét csinálni. 2001-ben kezdte karrierjét, miután elküldött egy demót Mark Vosnak, más néven DJ Buzz Fuzznak, a BZRK Records igazgatójának. 2001-ben Vosnak tetszett a kazetta és leszerződtette Angerfistet, aki ezután kiadta első EP-it „Menace II Society” és „Angerfist” néven.

Számos ismert rendezvényen lépett fel, mint például a Sensation Black, Masters of Hardcore, Defqon. 1, Mysteryland és Dominator. A DJ Mag 2011-es Top 100 DJ listán az előkelő 39. helyet szerezte meg, így a lista első számú hardcore előadója lett.

Élő fellépések során szinte mindig speciálisan kialakított jégkorong maszkban és fekete vagy fehér kapucnis pulóverben lép fel.

Danny a következőket írta facebookon:

„Nagyon izgatott vagyok, hogy elhozhatom nektek ezt az új, lassabb tempójú zenét tartalmazó projektet, amelynek trackjei techno, hard techno, hard trance, progresszív és oda-vissza verziói. Már jó ideje kerestem valami ilyesmit, és ez szilárd inspirációt adott nekem a stúdióban.

A M4ZE PUSHER egy új mellékprojekt és szeretném hangsúlyozni, hogy a fő irány továbbra is az Angerfist, a hardcore kiadványokon és a fellépéseken. Ettől függetlenül nagyon izgatott vagyok! Az első megjelenés május 5-én lesz. Írjátok meg nekem, hogy mit gondoltok 🔥💯”

Angerfistel legközelebb július 21-én találkozhattok, a komáromi Electeric Fortress fesztiválon, amiről bővebb infót facebookon a hivatalos eseménynél találhattok.

Jegyek: ITT

Bővebb infó a M4ZE Pusher projectről a Facebook oldalán található!

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →