Warface, a legújabb albumának életre keltéséről

Warface múlt vasárnap, a REBiRTH fesztivál mainstagen mutatta be az új albumát és élő showját. Tegnapi megjelenés kapcsán a hardstyle.com-nak beszélt a koncepcióról és a folyamatokról, továbbá a hardstyle műfajról alkotott véleményéről.

Kapcsolódó: Warface – Rest In Pieces

warface

Az album inspirációjával kapcsolatban Warface elmondta, hogy olyan koncepciót akart létrehozni, amely személyes jelentőséggel bír számára. Azt mondta: „Az elmúlt pár évben nehéz időszakon mentem keresztül, de most jobban érzem magam, mint valaha, így minden problémám most már Rest In Pieces, és Warface új fejezetére koncentrálhatok”.

„Sikerült egy friss hangzást létrehoznunk”

Warface és Remco célja egy friss hangzás létrehozása volt, ami magába foglalja más, általuk kedvelt műfajok elemeit is. Warface így nyilatkozott: „Azt hiszem, sikerült egy újszerű hangzást létrehoznunk.”

Amikor az albumon található kedvenc számáról beszéltek, nehezen tudott csak egyet kiválasztani. „Nagyon boldog és büszke vagyok az album minden egyes trackjére, és bátran állíthatom, hogy szerintem a lemezen nincs egyetlen rossz vagy átlagos zene sem. Mindegyik kiemelkedik a maga módján!”

Megkérdezték arról is, hogy ha lehetősége lenne bármelyik élő vagy halott előadóval együttműködni a hardstyle műfajon kívül, ki lenne az és miért? „Mindenképpen Machine Gun Kelly. Mindig is nagy rajongója voltam a zenéjének, szóval ez egy valóra váló álom lenne számomra.”

„Ez az oka annak, hogy a Warface hangzása és márkája mindig fejlődni fog”

Művészként mindig keres valami újat vagy frisset. „Abban a pillanatban, amikor úgy érezzük, hogy ugyanazt a trükköt csináljuk, leállunk és elkezdünk valami mást keresni. Azt hiszem, ez az, amiért a Warface hangzás és márka mindig is fejlődni fog”. Azt is megjegyezte, hogy úgy látja, hogy a Hardstyle is fejlődik, a zene egyre keményebb lesz, de a dallamos elemek is visszatérnek.

Amikor arról beszélt, hogy mi lesz a ezután, Warface néhány izgalmas dologgal célzott a nyár utáni időszakra, de részleteket még nem tudott elárulni. Azt mondta: „Mindenképpen megéri majd várni!”. A rajongók egyelőre arra számíthatnak, hogy a nyáron Európa-szerte különböző fesztiválokon láthatják őt új albumának előadásában.

a hardstyle.com cikke nyomán

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →