Adam Bass: Hidden Files

A visszavonult magyar hardstyle producer és dj Adam Bass bejelentette, hogy „hidden files” néven megjelenteti eddig kiadatlan zenéit, amelyek az évek során írt, de a nyilvánosság számára soha nem publikált zenéit tartalmazzák. Ezzel búcsúzik rajongóitól és tiszteleg a zene iránti szeretete előtt.

Kapcsolódó: Dr Skull új remixel jelentkezett!

adam bass

Egy nyilatkozatban Adam elmagyarázta, mi inspirálta őt abban, hogy végre megossza ezeket a rejtett fájlokat a közönséggel. „Mindig is szenvedélyesen szerettem a zenét, és szerettem volna megosztani ezeket a szerzeményeket a régi rajongóimmal. Ezek a zenék túl sokáig voltak elraktározva, és nem tudtam tovább megtartani őket magamnak” – mondta.

A „rejtett fájlok” a hardstyle zenék gyűjteménye amiket Adam az évek során készített, amikor még aktívan dolgozott a zeneiparban, de hivatalosan soha nem adta ki őket a nyilvánosság számára. Ezzel a kiadással a rajongók bepillantást nyerhetnek Adam művészetébe és szenvedélyébe.

Adam reméli, hogy mindenki élvezettel hallgatja majd a „rejtett fájlokat”. Azt mondta: „Izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom ezeket a számokat a rajongóimmal, és remélem, hogy mindenki örömmel pörgeti majd őket”. Hozzátette, hogy közeli barátaitól, akik meghallgatták a zenéket, pozitív visszajelzéseket kapott, ami még jobban felbuzdította a hivatalos megjelenés miatt.

Adam ismerősei is izgatottságának adtak hangot a „rejtett fájlok” megjelenése miatt, mivel ez egy szép ajándék lenne a rajongóinak. „Nagyon örülünk, hogy Adam úgy döntött, megosztja rajongóival eddig kiadatlan zenéit. Ez egy igazán különleges ajándék, és biztos, hogy mindenki értékelni fogja, aki szereti a zenéjét” – mondták. Ezt az érzést osztották meg azok a művésztársak is, akikkel Adam az évek során együtt dolgozott.

Innen tudod beszerezni:

Adam Bass „rejtett fájljainak” kiadása jól mutatja, hogy mennyire fontos megőrizni és megosztani a zenét, amely megérintheti a szíveket, és akár másokat is inspirálhat. A zene nemcsak a személyes kifejezés egyik formája, hanem egy közös élmény is. Ezzel a kiadással Adam egyedülálló lehetőséget adott rajongóinak és a zenei közösségnek, hogy értékeljék tehetségét és a zeneiparhoz való hozzájárulását.

Letöltés: https://hypeddit.com/adambass/hiddenfiles

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →