Sound Rush kilép az Art of Creation-ből

A Sound Rush ikerpáros, akik az elmúlt években a hardstyle zene egyik népszerű formációja lett, bejelentették, hogy kilépnek az Art of Creation kiadóból. Ezt az információt a közösségi média felületeiken tették közzé.

Kapcsolódó: Sound Rush és Atmozfears: új EP és Formáció!

sound rush

Az Art of Creation az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb hardstyle kiadó a világon, amelyet a stílus két legendája, Headhunterz és Wildstylez alapítottak. A kiadó azóta is nagy hatással van a hardstyle színtérre, és olyan népszerű előadókkal dolgozik együtt, mint a Noisecontrollers, vagy az Aftershock.

A múlt

A Sound Rush 2018-ban csatlakozott az Art of Creation csapatához, és azóta is rengeteg sikeres daluk és kollaborációjuk jelent meg a kiadónál. A duó most úgy döntött, hogy továbbállnak és új utakra lépnek. Bár Sound Rush nem adott ki részleteket arról, hogy mi motiválta őket a döntésre, az biztos, hogy sok rajongó izgatottan várja, hogy mi következik.

A közösségi média posztjukban a testvérek kifejezték hálájukat Headhunterz és Wildstylez felé, akiknek köszönhetően fantasztikus pillanatokat és lehetőségeket élhettek át az Art of Creation-nél eltöltött idő alatt. A posztban azt is ígérik, hogy hamarosan új célokat valósítanak meg és arra kérnek mindenkit, hogy kövessék figyelemmel a történéseiket.

sound rush art of creations

A jövő

Bár még nem tudni, hogy melyik kiadóhoz csatlakoznak, az biztos, hogy a rajongóik izgatottan várják az újabb fejleményeket. Az Art of Creation-tól való távozásuk minden bizonnyal szomorú pillanat a hardstyle rajongók számára, de az is biztos, hogy még nagyobb dolgokra lesznek képesek az új kalandjaik során.

Facebook

Subrage

Fiatal hardstyle lemezlovas, aki pár éve robbant be a köztudatba és rövid időn belül a Hardstyle Revolution csapatában találta magát.

További cikkek a szerzőtől →