United Music bemutatja: Hardmission Prága

United Music bemutatja a Prágai Hardmission várva várt eseményét 2023. november 10-én, pénteken. A fesztivál felejthetetlen élményt ígér a színvonalas felhozatallal és a személyre szabott műsorokkal, amelyekkel eddig ismeretlen területekre kalauzolnak el.

Kapcsolódó: Aftershock októberben Magyarországon lép fel!

hardmission

A szervezők egy erős fellépőlistát állítottak össze, amelyben olyan előadók szerepelnek, mint a Headhunterz, Brennan Heart és D-Block & S-te-Fan. Az elkövetkező hetekben még több headlinerre derül fény, úgyhogy figyeljétek az oldalt, vagy az esemény facebook oldalát.

Az előző rendezvény sikerére építve a Hardmission alkotói egy vadonatúj témával készülnek a következő fesztiválra, amely 2023 tavaszán kerül nyilvánosságra. A több mint 250 m2-es LED-képernyőkkel, több mint 150 mozgó fejjel, erőteljes lézerekkel és speciális effektekkel a következő szintű élmény a keményebb stílusok csúcsát ígéri.

„Tarts velünk, és merülj el a keményebb stílusok világában, és vesd bele magad a Hardmission hihetetlen hangulatába”.

hardmission

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél ennek az egyedülálló élménynek. Szerezd be jegyeid most, és készülj fel egy olyan utazásra, amelyhez foghatót még nem láttál.

A Hardmission fesztivál egy még nyilvánosságra nem hozott helyszínen kerül megrendezésre, a jegyek pedig már kaphatók amiket a www.hardmissionfestival.com/tickets oldalon vásárolhatsz meg. Felhívjuk a figyelmet, hogy a belépés alsó korhatára 18 év.

A normál jegyek mellett a Hardmission az NFT-TIX-szel együttműködve VIP-jegyeket is kínál, amelyek belépést biztosítanak a színpaddal szemben található NFT-Tix VIP-szalonba és teraszra. Azok számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a hétvégéből, kombinált jegyek is kaphatók a Hardmission és a másnap ugyanott megrendezésre kerülő Techmission fesztiválra.

Honlap

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →