Sound Rush és Atmozfears: új EP és Formáció!

A ‘The Kraken’ az első kiadvány azon a válogatáson, amelyet Atmozfears és a Sound Rush testvérek idén tavasszal adnak ki a 2/\1 formáció részeként.

Kapcsolódó: Sound Rush készítette az idei Reverze himnuszt

2/\1 sound rush

A hardstyle világában viszonylag gyakori, hogy a szcéna különböző óriásai összeállnak és közös formációt alkotnak, amellyel olyan élő szetteket és zenéket mutatnak be, amelyek különböznek attól, amit külön-külön szoktak kiadni: Adaro és Ran-D a Gunz for Hire-el, Rooler és Sickmode a The Gang-el, Headhunterz és Wildstylez a Project One-al.

2/\1 projekt

A trió, amely évek óta demonstrálja a jó hangulatot és a kémiát a stúdióban és a színpadon, a testvérek Jeroen és Martijn Boeren, valamint Tim Van de Stadt: Sound Rush és Atmozfears. Együtt a 2/\1 („Together as One”, az egyik korábbi kooperációjuk címe) és több közös kiadvány és fellépést követően úgy döntöttek, hogy a következő szintre emelik formációjukat, és kiadják első EP-jüket.

A közelgő megjelenés felvezetésére, a múlt héten megjelent a „The Kraken” az első kiadvány a projektből.

„The Kraken’ az első a sok kiadvány közül, amit idén készítettünk. Az első EP tavasszal fog megjelenni. A második EP még ebben az évben érkezik. Tavaly kezdtük el ezeket a dalokat gyártani, és 4 zene már készen van”.

Itt tudod meghallgatni az új tracket:

A ‘The Kraken’ című felvételen egy fordított basszusú mid-intróval találkozunk, amely megelőzi a Sound Rush-ra jellemző agresszív dopokkal tarkított dropot. A „There must be something in the water” („Valaminek lennie kell a vízben”, utalva a krakenre, az északi mitológiából származó lényre) kifejezés az egész szerzeményt áthatja, ahogy a különböző versszakok és a dropok között átvezet minket, elérve egy dallamos csúcspontot a nagyon tiszta leaddel, ami varázslatos jelleget adnak a dalnak, és az eredményt összességében nagyon jóvá teszi.

Közelgő megjelenés!

Az EP tracklistája már ismert, 4 számot tartalmaz majd. A 2/\1 projekt keretében megjelenő következő felvétel a „Warriors Unite” lesz, amely április 21-én lesz elérhető a „The Colours of Defqon.1” részeként, a Q-Dance fesztivál legfontosabb színpadainak színeire utalva.

Mit gondolsz erről a bejelentásről és a ‘The Kraken’-ről, az album első kislemezéről? Hallgasd meg, és mondd el a véleményed a közösségi médiában.

Forrás: wololo sound

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →