#TBT – D-Block & S-te-Fan – Music Made Addictz

Throwback Thursday, azaz #tbt! Minden csütörtökön a régmúlt zenéire próbálunk fókuszálni. Ezen a héten D-Block & S-te-Fan – Music Made Addictz klasszikusát vettük elő nektek.

Kapcsolódó: #TBT – The Prophet vs. Deepack – Stampuhh!!

d-block & s-te-fan

D-Block & S-te-Fan egy holland hardstyle duó, amelynek tagjai Diederik Bakker és Stefan den Daas. Ők a holland hardstyle színtér egyik legjelentősebb nevei, és már több mint egy évtizede aktívan zenélnek. Az egyik legismertebb és legmeghatározóbb számuk a „Music Made Addictz”, amely egy igazi hardstyle klasszikus.

D-Block & S-te-Fan – Music Made Addictz

A zene először 2008-ban jelent meg, és azonnal nagy hatást gyakorolt a hardstyle közösségre. A „Music Made Addictz” azonnal bekerült a legtöbb hardstyle DJ lejátszási listájába, és a rajongók körében is rendkívül népszerű lett. A számot világszerte játszották a legnagyobb hardstyle fesztiválokon és klubokban, és máig népszerű maradt.

A szerzemény sikere az előadók tehetségén és a zenei producereken kívül azonban sokkal nagyobb hatást gyakorolt a hardstyle közösségre. A „Music Made Addictz” egy olyan dal, amely meghatározta a hardstyle zenei stílust azóta, hogy megjelent.

Azóta a hardstyle zenei stílus sokat fejlődött és változott, de a „Music Made Addictz” máig hatással van a szcénára. A szám egy igazi hardstyle klasszikus, és mindig emlékeztetni fogja az embereket azokra az időkre.

2020-ban megjelent egy holland nyelvű, ám angol felirattal ellátott rövid dokumentumfilm, ahol az szerzők maguk mesélnek a zene történetéről.

A zene ITT megvásárolható!

Subrage

Fiatal hardstyle lemezlovas, aki pár éve robbant be a köztudatba és rövid időn belül a Hardstyle Revolution csapatában találta magát.

További cikkek a szerzőtől →