Az „into the Madness” kirobbanó programmal tér vissza

Az Into The Madness új szintre emeli Németország legnagyobb harder styles fesztiválját. A tavalyi sikeres debütálás után nemrég bejelentették a lehengerlő line-upot. A legjobb fellépők közül 44-et 3 helyszínen, egy még nagyobb RAW sátrat, egy vadonatúj Uptempo területet és még sok minden mást.

Kapcsolódó: United Music bemutatja: Hardmission Prága

madness

Tavaly nyáron az Into The Madness nagy feltűnést keltett a Németország legnagyobb 100% hard fesztiváljával. A nyár csúcspontja egy gyönyörű helyszínen került megrendezésre: több ezer látogató élvezhette a hard stílusok legjavát és a kiváló endshow-t. A sikeres debütálás után a Musical Madness szervezet most még keményebbre veszi a figurát újdonságokkal és rengeteg különlegességgel.

A szervezőség idén mindent belead és 6 exkluzív élő show-t és 6 kemény back2backet szervez, többek között az Angerfist, a Radical Redemption és Sefa fellépésével.

„Izgatottan várjuk a második kört, hogy visszatérjünk, és mindenkit elkápráztassunk a felhozatallal” – mondja az alapító. „Összehozzuk a hard stílusok legjobbjait, mind országos, mind nemzetközi szinten, egy felejthetetlen őrületes hétvégére.”

Hardstyle, Rawstyle és Uptempo Hardcore

Az idei fesztiválon három különálló terület lesz, mindegyiknek sajátos hangulata van: a Mainstage, a RAW sátor és a vadonatúj Uptempo helyszín.

A RAW sátor kibővült, hogy még több helyet kínáljon a műfaj rajongói számára, míg az Uptempo területén az elképzelhető legkeményebb és leggyorsabb hangzást élvezhetik majd a rajongók.

Into The Madness 2023 line-up

MAIN

B-Front ‣ DJ Isaac ‣ Gunz For Hire (Baddest On The Block) ‣ Headhunterz
‣ Rebelion vs Warface ‣ Rooler ‣ Sickmode ‣ Sound Rush ‣ Sub Zero
Project ‣ TESFY ‣ Vertile ‣ Hosted by Villain

RAW

Adjuzt (NXTGEN) ‣ Anderex ‣ Aversion (Live) ‣ Cryex vs Scarra vs Vasto
(APEX Allstars) ‣ Deezl vs So Juice (Cybergore) ‣ Dual Damage ‣ Element
vs Kruelty ‣ Exproz ‣ Imperatorz (IMPAKT) ‣ Mutilator ‣ Revelation vs
Spectre vs Code Crime ‣ The Purge (TRIPPIN’) ‣ Unresolved ‣ Hosted by MC
Synergy

UPTEMPO (by Inurfase)

Abaddon vs Jur Terreur ‣ Barber ‣ Dr. Donk vs Dr. Z ‣ Juliëx – Lunakorpz
‣ Samynator ‣ Spitnoise ‣ Trespassed ‣ Hosted by MC No-ID

into the madness

„Az Uptempo színhely őrületes lesz” – magyarázza az alapító. „Ennek a műfajnak a rajongói számára külön teret biztosítunk, ahol teljesen elmerülhetnek az általuk kedvelt hangzásban. Ez lesz a fesztivál egyik fénypontja, az biztos”.

Az Into The Madness az idei rendezvényen egy különleges VIP-területet is bevezet. A VIP-jegyek tulajdonosai exkluzív, a Mainstage-re néző nézőteret, privát mosdókat és bárokat, valamint gyorsított bejutást kapnak a fesztiválra.

„Mindig keressük a módját annak, hogyan javíthatnánk a fesztivál élményét a vendégeink számára” – mondja az egyik alapító. „A VIP-terület igazi csemege lesz azok számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a fesztiválélményt.”

Az Into The Madness 2018 augusztus 18-án és 19-én kerül megrendezésre egy új helyszínen. A jegyek már kaphatók, az early bird belépők már elkeltek. A látogatóknak azt tanácsoljuk, hogy gyorsan cselekedjenek, hogy biztosítsák helyüket Németország legnagyobb hard stílusú fesztiválján.

„Az idei fesztivál még nagyobb és jobb lesz, mint a tavalyi és izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk mindenkivel!”

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →