#TBT – Tíz hardstyle klasszikus, amit ismerned kell!

Ha a Hardstyle-ról van szó, mindannyian nagyra értékeljük a műfaj gazdag történetét és a klasszikus zenéket, amelyek megalapozták a maiak sikerét. Egy utazás az emlékek útján, és minden idők legikonikusabb Hardstyle-klasszikusainak felidézése csodálatos módja lehet annak, hogy kapcsolatba kerüljünk a múlttal, és újra felfedezzük a zenét, amely a műfajt naggyá tette.

Kapcsolódó: #TBT – D-Block & S-te-Fan – Music Made Addictz

the prophet hardstyle

JDX ft. Sarah Maria – Live the Moment

Ezt biztosan hallottad már egy Hardstyle fesztiválon! Ez egy örök klasszikus, amely még 2011-ben jelent meg. JDX a rá jellemző stílusával eufórikus és felejthetetlen élményt teremtett. Ez a szerzemény egy igazi klasszikus, sőt, minden idők #1 Hardstyle trackjének is megválasztották.

D-Block & S-te-Fan – Music Made Addict

Következik egy igazi klasszikus, amelyet nem más, mint a Scantraxx kiadó srácai, D-Block & S-te-Fan készítettek. A „Music Made Addict” 2008-ban jelent meg, és továbbra is a hardstyle közösség kedvence világszerte. Fülbemászó dallamával, lendületes kick-drumjával és energikus vokáljával D-Block & S-te-Fan a mai napig az egyik jellegzetes szerzeményüket alkották meg.

The Prophet vs. Deepack – Stampuhh!!

Készen állsz arra, hogy a lábaddal taposs és mozogj a ritmusra? A 2006-ban megjelent „Stampuhh!!!” tökéletes példája a klasszikus hardstyle hangzásnak, sodró lendületű ütemekkel, agresszív szintetizátorokkal és magas energiaszinttel. Ezzel a slágerrel The Prophet & Deepack garantálja, hogy a tömeg megmozdul.

Adrenalize – All the Memories

Fiatal kora ellenére Adrenalize már egy ideje jelen van a színtéren. Még 2018-ban jelent meg az „All the Memories” című száma, amelyet több saját klasszikus szettjében is játszott. A dal tökéletes példája a Hardstyle érzelmes oldalának, felemelő dallamával és szívhez szóló szövegeivel.

Atmozfears ft. David Spekter – Release

Egy igazán időtálló track a „Release” Ezt mindannyian tudjuk énekelni, igaz? A „Release” tökéletes példája Atmozfears jellegzetes stílusának, amely a felemelő dallamokat és az érzelmes éneket kemény ütemekkel és erőteljes dropokkal ötvözi. Tökéletes tisztelgés a Hardstyle ereje előtt.

Bass Modulators – Oxygen

A Bass Modulators egyik legnépszerűbb dala, az „Oxygen” egy örök klasszikus, amit mindig együtt kell énekelni. Ez a track még 2014-ben jelent meg, és ragadós dallamával gondoskodik arról, hogy fülbemászó legyen. Nem véletlenül tartozik az ultimate Hardstyle klasszikusok közé!

Headhunterz & The Prophet – Summer Of Hardstyle

Jön az egyik legkedveltebb klasszikus, a „Summer of Hardstyle”. Ezt a zenét nem más készítette, mint Headhunterz és a Scantraxx kiadó főnöke, The Prophet személyesen. A 2014-ben megjelent nóta egyszerre erőteljes és felemelő, és megmutatja, hogy miért ők ketten még ma is az egyik legbefolyásosabb producerek a szcénában.

Zatox – Rawstyle

A 2011-ben megjelent „Rawstyle” tökéletes példája annak a kemény, ütős hangzásnak, amely Zatoxot a hardstyle szcéna egyik legnépszerűbb olasz producerévé tette. Tudtad, hogy ez a track adta a Rawstyle műfaj nevét?

Headhunterz & Wildstylez & Noisecontrollers – Tonight

2011-ben a hardstyle három úttörője, a Headhunterz, a Wildstylez és a Noisecontrollers kiadta a „Tonight” című kollabjukat, amely gyorsan a rajongók kedvencévé vált. A lemez mindhárom közreműködő előadó egyedi stílusát és hangzását bemutatja.

Ran-D – Living for The Moment

2009-ben Ran-D kiadta a „Living for The Moment” című albumát. A „Living for the Moment” szövege egy himnusz a legteljesebb élethez, a jelen pillanat elfogadásához és az álmaid kergetéséhez. A dal motiváló üzenete igazi kedvenccé tette a Hardstyle rajongók körében!

Ha még több klasszikus hardstyle zenét hallgatnál, itt egy spotify lista! Kellemes zenehalgatást!

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →