Új zene D-Sturb-től – Reflections

A holland DJ továbbra is a csúcson van és most, egy új zenével jelentkezett (D-Sturb – Reflections), amiben az erős kickek és a dallamok verhetetlen párost alkotnak!

Kapcsolódó: A hét hardstyle kiadványa: D-Sturb – IMPACT

d-sturb reflections

D-Sturb az egyik legjobb pillanatát éli, ehhez kétség sem férhet. A 2023-as évet azzal kezdte, hogy az Act of Rage-gel közösen kiadta a ‘Magnetism’ című számot, ami gyorsan meghódította a közönséget.

Röviddel ezután bemutatta az új koncepciót, amelyet kialakított:” Üdvözöllek a játszóteremen”Welcome to my playground”! Egy egyedi színpadkép és új audiovizuális tartalom, amellyel fokozatosan 6 új dalt fog bemutatni különböző helyszíneken és fesztiválokon!

Ez a 6 új „játszótér” a következő: „Impact”, „Flow”, „Disruption”, „Story”, „Momentum” és „Limitless”. Mindegyik egy-egy más elemre és témára összpontosít, amelyeket, bár a bemutató trailerben egy kicsit bepillantást nyerhettünk, meg kell várnunk a megjelenésük időpontját, hogy teljes egészében élvezhessük őket. Már a kezünkben tartjuk az elsőt, az „Impact”-et, és az biztos, hogy nagyon-nagyon magasra tette a lécet. Ráadásul tudjuk, hogy a Playground-02 „Flow” hivatalos bemutatójára jövő szombaton, május 13-án kerül sor a Faceless ENDGAME-en (Oberhausen, Németország). Vajon felülmúlja az „Impact”-et?

D-Sturb – Reflections

Mintha ez nem lenne elég, múlt héten D-Sturb meglepte a rajongóit azzal, hogy a közösségi médiában megkérdezte őket, hogy szeretnének-e egy új kiadványt… és ők igen! Néhány nappal ezelőtt bejelentette egy új track megjelenését: „Reflections”. Egy zene, amelyben a dallam kellemes meglepetést okoz (méghozzá jó irányba), néhány energikus és eredeti kickkel kombinálva (figyeljetek a szám utolsó részére!), megtöltve a D-Sturb esszenciájával, olyanná teszi ezt a zenét, amit érdemes (többször is) meghallgatni. A minőség és a producer kemény munkája kifizetődik, és ez idén eddig egyértelműen érezhető.

Mivel lep meg minket a holland előadó a következő hónapokban? Bármi is lesz az, biztosak vagyunk benne, hogy megéri… Csak így tovább!

Melyik új D-Sturb zenlét kedveled a legjobban? Írd meg nekünk a hozzászólásokban!

A zene ITT megvásárolható

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →