GPF: A Piep Kick királya az Armageddon és a Playground meghódítására készül

Az uptempo hardcore zene birodalmában egy név vált a könyörtelen energia és az elmebajos ütemek szinonimájává: GPF, más néven Greazy Puzzy Fuckerz. A Skóciából származó GPF, akinek valódi neve Greig Bowles, a piep kick páratlan királyaként tette le a névjegyét. A Frat Budapest és a Hungarian Hardstyle csapat által szervezett Armageddon rendezvény részeként május 28-án a csepeli Playgroundban lép fel, és készen áll arra, hogy a lelkes rajongókra szabadítsa nyers tehetségét. Merüljünk bele rendkívüli útjába és az uptempo hardcore világába való betörésébe.

Kapcsolódó: Aftershock októberben Magyarországon lép fel!

GPF

GPF: Utazás a raw hardstyle-tól az uptempo hardcore-ig.

Mielőtt fejest ugrott volna az uptempo hardcore birodalmába, GPF raw hardstyle zenék producereként kezdte útját. A tekintélyes Theracords kiadónál csiszolta készségeit, és elismerést szerzett jellegzetes hangzásáért, valamint az erőteljes és dinamikus kompozíciók megalkotásához való tehetségéért. Azonban az uptempo és a piep kickek felé való érdeklődése volt az, ami igazán reflektorfénybe repítette.

Uptempo, amelyet a villámgyors tempó és torzított dobok jellemeznek, tökéletes vásznat nyújtott GPF-nek kreatív zsenialitása kibontakoztatásához. Az uptempo hardcore lehetővé tette számára, hogy szokatlan hangzásokkal kísérletezzen, és feszegesse a hagyományos zene határait. GPF humorral és lázadó szellemiséggel átszőtt, tiszteletlen megközelítése a zenéhez világszerte megragadta a rajongókat.

Armageddon

A várva várt Armageddon esemény, amely a tervek szerint a csepeli Playgroundban kerül megrendezésre, magával ragadó és észbontó élményt ígér a zene szerelmeseinek. A Frat Budapest és a Hungarian hardstyle csapat által szervezett esemény tökéletes hátteret biztosít a GPF merész fellépésének.

Az Armageddon esemény headlinereként GPF a piep kick himnuszok arzenáljával felfegyverkezve áll a színpad közepére. A Playground atmoszférája a lüktető energia üstjévé változik, ahogy felvillanyozza a tömeget magas oktánszámú beatjeivel és ragadós dallamaival. A könyörtelen tempó és a mennydörgő dobok a közönség minden porcikáján át visszhangzanak majd, biztosítva egy felejthetetlen, eufórikus estét.

GPF

GPF sokoldalúsága mint előadó kétségtelenül megmutatkozik majd fellépése során, ahogy zökkenőmentesen keveri a különböző hatásokat, olyan szónikus forgószelet hozva létre, amely egyetlen lelket sem hagy érintetlenül. Az a képessége, hogy humorral fűszerezze szettjeit, a szórakoztatás egy plusz rétegét adja hozzá, meghívva a résztvevőket egy egyedi és felejthetetlen élményben való lubickolásra.

GPF @ Armageddon – Playground

GPF, a piep kickek vitathatatlan királya, a május 28-án a csepeli Playgroundban megrendezésre kerülő Armageddon rendezvényen is dominálni fog. Fertőző energiájával, páratlan kreativitásával és az uptempo hardcore mesterével minden résztvevő számára izgalmas élményt ígér. A raw hardstyle gyökereitől kezdve a piep kick birodalmába való eljutásáig a műfaj legelismertebb előadói között szilárdította meg a helyét. Készüljetek fel egy felejthetetlen éjszakára, amikor kíméletlen ütemeit és magával ragadó dallamait a várakozó tömegekre szabadítja, új magasságokba emelve az uptempo hardcore határait.

Az Armageddon május 28-án lesz megtartava a Csepeli Playgroundban. Bővebb infó itt találtok, kedvezményes belépőjegyet itt tudsz vásárolni!

Fellépők:

GPF (Greasy Recordz) 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
DNSR (Hungarian Hardcore) 🇭🇺
Siderunners (Hungarian Hardcore) 🇭🇺
Dr. Folli (Members of Rakehell) 🇭🇺
Digiwonk (Frat Budapest) 🇭🇺
Cursative (Frat Budapest) 🇭🇺
Blue Advance (Frat Budapest) 🇭🇺
Pucu (Noize) 🇭🇺
Lump (Noize) 🇭🇺

Jegyek: https://oneticket.hu/armageddon-pres-gpf-9795

Cím: Playground Club
1211 Budapest , Színesfém utca 7.

Korhatár: 16+

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →