Régóta várt collab: Ran-D x The Prophet x LePrince – Born To Be Free

Hardstyle rajongók, örüljetek! Ran-D, The Prophet és Le Prince egyesítették erőiket, hogy megalkossák a tökéletes nyári himnuszt, amely az életstílusunkat és az örömteli szabadság tökéletes érzését ünnepli. A mai napon kiadták legújabb közös munkájukat, a Born To Be Free-t.

Kapcsolódó: A Sziget Fesztivál fellépői: Ran-D

ran-d the prophet leprince

Ran-D egy ismert producer, aki több nagy slágerrel rendelkezik, köztük a Zombie, a Hurricane és a Run From Reality, amelyben Le Prince énekel. The Prophet viszont a végéhez közeledik 35 éves, illusztris Hardstyle DJ- és produceri karrierjének. Hogy az utolsó évét egy nagy durranással fejezze be, ő is részt vállalt ezen a nagyszerű kiadványon, ami a nyár slágere is lehet!

Ran-D x The Prophet x LePrince – Az igazi prémium hangzás!

Az erőteljes trió Born To Be Free című szerzeménye egy ellenállhatatlan fesztivál dzsem, amely a szcéna két legvagányabb legendájának prémium hardstyle hangzását mutatja be, amit Le Prince énekhangja még tovább fokoz. A tengerhez hasonlóan durva kickkel és hatalmas erejű hullámokkal a track minden fesztiválon vagy rendezvényen a közönség kedvence lesz.

A Born To Be Free már megjelent a Hardstyle.com-on, szóval szerezd be minél hamarabb. Ran-D, The Prophet és Le Prince együttműködésével ez a nyári himnusz minden bizonnyal olyan sláger lesz, amely be fog vonulni a Hardstyle történelmébe. Szóval tekerd fel a hangerőt, és hagyd, hogy a Born To Be Free elvigyen egy utazásra az örömteli szabadság végső érzéséhez.

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →