Aftershock októberben Magyarországon lép fel!

Aftershock lesz a vendég október 22-én a Hardstyle Revolution partysorozat őszi állomásán az Analog Music Hallban! Róla ejtünk most pár szót!

Kapcsolódó: Hardstyle Revolution /w Strongi

Aftershock hardstyle

Wesley Fanger – a világhírű hardstyle DJ és zenei producert, sokan Aftershock (korábban Shockerz) néven ismerik. Az évek alatt igazán komoly benyomást tett a Hardstyle szcénára és ez idő alatt kialakította saját, könnyen felismerhető hangzásvilágát. „Hollandiában születtem és nőttem fel, és már körülbelül 17 éve csinálok Hardstyle-t.”

Aftershock: a kezdetek

„Annak idején egy osztálytársam mindig hardstyle-t hallgatott, és mutatott nekem néhány CD-t. Ugyanebben az időszakban egy főiskolai barátom megmutatta nekem az FL stúdiót, egy programot, amivel zenét lehetett készíteni. Attól a pillanattól kezdve függő voltam. Számtalan napot és hosszú éjszakákat töltöttem azzal, hogy megtanuljam az egészet. Akkoriban még nem voltak YouTube oktatóprogramok vagy online leckék. Magunknak kellett rájönnünk. Azt hiszem, ez sokat segített abban, hogy valóban saját hangokat alkossak. Még mindig a szenvedélyemnek tekintem a (zeneszerzést). Néha furcsa érzés „munkának” nevezni.”

Zenéjét energikus és erőteljes hangzás jellemzi, kemény basszusvonalakkal, szárnyaló dallamokkal és fülbemászó horgokkal. Trackjeit gyakran játsszák fesztiválokon és rendezvényeken világszerte, és az évek során hűséges rajongótáborra tett szert.

Szóló munkái mellett Aftershock a hardstyle szcéna számos más kiemelkedő előadójával is együttműködött, többek között Wildstylez, B-Front és Adaro, Remixelte Brennan Heart „Fight The Resistance” című számát és a trance klasszikus, a „Superstring” című dalt is átdolgozta. Az Adaroval közös „The Now And Then” a 2021-es évek egyik legsikeresebb szerzeménye.

Rejtélyes identitása nemrégiben felfedezésre került a világ előtt. 2021-ben csatlakozott a Headhunterz, Wildstylez, Noisecontrollers által alapított Art Of Creation kiadóhoz.

Fellépett a világ legnagyobb fesztiváljain, többek között a Defqon.1, a Qlimax és a Decibel Outdoor-on. Ismert a nagy energiájú szettjeiről és arról, hogy képes megmozgatni és táncra bírni a tömeget.

Mit jelent Aftershocknak lenni?

„Az Aftershock az energiát és az erőteljes partyzenét jelenti. Néha egy kicsit nyersebb, néha dallamosabb, de gyakran mindkettő jó keveréke. Én csak olyan Hardstyle-t szeretnék csinálni, amilyet én szeretek. Nem szeretek korlátok között gondolkodni, de az én szememben van egy csodálatos középút az eufórikus hardstyle energiája és a nagy, bombasztikus dallamok, valamint a nyers hardstyle ütemes dobjai és lendülete között. Ez a kombináció számomra egyszerűen bevált. És úgy tűnik, hogy sok más embernél is működik, haha.”

aftershock hardstyle

Rengeteg producer van odakint, akik egy nap el akarnak jutni oda, ahol te most vagy. Milyen tanácsot adnál nekik?

Legyen világos elképzelésed, soha ne állj meg, tanulj folyamatosan, alkoss folyamatosan új számokat és ötleteket, és ami a legfontosabb: olyan zenét alkoss, ami belőled fakad! Ne a hírnévért, a pénzért vagy azért csinálj zenét, hogy úgy szóljon, mint egy másik előadó. Hiszem, hogy ha olyan zenét készítesz, ami valóban belőled fakad, az emberek ezt meghallják, és még jobban fognak értékelni érte. Emellett nagyon fontos, hogy olyan embereket találj és válassz olyanokat, akikkel együtt dolgozhatsz, akik ugyanolyan motiváltak,

Összefoglalva, Aftershock a hardstyle színtér tehetséges és befolyásos előadója, aki energikus és erőteljes hangzásáról ismert, és arról, hogy képes megmozgatni a tömeget. Az évek során számos zenét és kollaborációt adott ki, amit világszerte szeretnek a rajongók, megmutatva, hogy a kemény munka és az elkötelezettség az élet minden területén sikerhez vezethet.

Az októberi magyarországi fellépést már mind nagyon várjuk. Kövessétek a Hungarian Hardstyle facebook vagy Instagram oldalát az infókért!