Denoiser és Dr Skull vicces videóklipet forgattak a Lady Gaga bootlegjükhöz

A magyar hardstyle DJ-k és producerek, Denoiser és Dr Skull nemrég egy bootleg remixet adtak ki Lady Gaga „Bloody Mary” című slágeréből. A remix a megjelenéstől számított alig egy hét alatt több mint 2000 megtekintést gyűjtött – ez jelentős eredmény a magyar hardstyle zenei színtéren. Ráadásul a duó ingyenesen letölthetővé tette a remixet, ami tovább növeli a népszerűségét.

Kapcsolódó: Két új zenével jelentkezik Denoiser és Dr Skull

lady gaga denoiser dr skull

A magyar zenei színtér sokszínű, de hajlamos bizonyos műfajokat előnyben részesíteni, ami kihívást jelent az olyan hiánypótló stílusok számára, mint a hardstyle, hogy a mainstream elismertséget elnyerjék. Denoiser és Dr Skull bootleg remixe a „Bloody Mary”-ről azonban dacolt az esélyekkel. Egy hét alatt több mint 2000 megtekintéssel a munkájuk felkeltette mind a Lady Gaga-rajongók, mind az elektronikus zene magyarországi rajongóinak figyelmét. Ez jelentős eredményt jelent a duó számára, és rávilágít a további sikerekben rejlő lehetőségeikre.

Denoiser és Dr Skull bootleg remixe megmutatja kreatív képességüket és azt a képességüket, hogy egyedi hardstyle hangzásukat népszerű számokba oltsák. Lady Gaga „Bloody Mary” című dalának újragondolásával friss csavart adtak a dalnak, így szélesebb közönséget szólítanak meg. A remixük megmutatja, hogy milyen ügyesen ötvözik az energikus ütemeket, a lüktető basszusokat és a magával ragadó dallamokat Gaga lenyűgöző énekével. Az eredmény egy magával ragadó fúzió, amely hatással van a hallgatókra, amit a rövid idő alatt elért figyelemre méltó nézettség is bizonyít.

Videóklipp

Az alkótók egy vicces videóklipet is forgattak a bootleghez, amiben próbálják utánozni a TikTok trend Wednesday táncot, ami természetesen nem feltétlen sikerül nekik, így már paródiába hajlik a videó, ami a fellépéseken rögzített videókkal van kiegészítve!

Szórakoztató paródiavideójukkal Denoiser és Dr Skull frissítő csavart adtak az amúgy is magával ragadó „Bloody Mary” bootleghez, megmutatva kreativitásukat és képességüket, hogy nevetést hozzanak a táncparkettre.

Ingyenes letöltés

A remix gyors sikeréhez hozzájárult az is, hogy a duó úgy döntött, mivel egy nem hivatalos bootlegről van szó, ingyenesen letölthető. Elkötelezettségük bizonyítja a mesterségük iránti szenvedélyüket és azt a vágyukat, hogy mélyebb szinten kapcsolódjanak a hallgatókhoz.

Letölthető: ITT