Code Black új korszakba lép az új zenei irányvonallal

Code Black új fejezetet nyit karrierjében. Másfél évnyi előkészület után a Hardstyle úttörője más irányba indul el: friss és frissített hangzással jelentkezik, valamint bemutatja új élő fellépését, a BLACKOUT-ot. Vadonatúj hangzású live actjét szombaton mutatja be az Intents Fesztivál nagyszínpadán. „Ennyi év után szükségem volt egy új kihívásra”.

Kapcsolódó: Audiofreq interjú az új Bioweapon albumról

code black

Corey már több mint 15 éve ismert név a színtéren. Az ausztrál származású zenész 2011-ben költözött Hollandiába Audiofreq-el és Bioweapon néven alkottak, majd végül Code Black néven saját szólókarrierbe kezdett, amivel azóta is nagy sikereket ért el. Code Black kapcsán mindenkinek az olyan nagy slágerek jutnak eszébe, mint a ‘Red Planet’, a ‘Pandora’ és persze az Atmozfears-szel közös kollab, az ‘Accelerate’ – de most itt az ideje valami másnak.

Számos ikonikus kiadvány, himnusz és fellépés után új állomáshoz érkezett karrierjében. „Úgy éreztem, hogy valami teljesen mást kell csinálnom” – magyarázza. Mivel alapvetően sounddesigner, új kihívásra volt szüksége a stúdióban. A legmélyebb titokban dolgozott 2021 óta, új hangzást alkotva. Egy dinamikusabb változatot, ami kreatív kihívást jelentett neki. Code Black lényege azonban megmarad: „Várd a váratlant…”

Ezzel az új, keményebb hangzással lép tovább a DJ szettjeiben valamint bemutatja BLACKOUT elnevezésü élő fellépését, teljes öltönyben és arcmaszkban, valamint gondosan összeállított vizuális elemekkel egy magával ragadó élő élményt nyújtva.

Code Black új stílust hoz és bemutatja a BLACKOUT élő fellépését az Intents nagyszínpadán

Corey új élő fellépését is bemutatja BLACKOUT néven. „Ez lehetővé teszi számomra, hogy a legjobb módon mutassam be az új zenémet a színpadon.” Az európai premierre az Intents Fesztivál nagyszínpadán kerül sor, Code Black pedig a Defqon.1-en a Fresh Friday alatt a BLUE stagen is megtalálható lesz a szokásos szettjével. Ez hatalmas változás az ausztrál eufórikus legenda számára – magas színvonalú produkciókra és energikus színpadi előadásra számíthatunk az új stílusával. „Üdvözöljük a JÖVŐBEN!”

A Code Black – ‘The Future’ május 11-én jelent meg az I AM HARDSTYLE kiadónál. A ‘Pandora’ és a ‘Red Planet’ esszenciája mellet atmoszférikus hangzásaival és keményebb stílussal operál. Ez az első kiadvány a sok közül, ami érkezik. Kövesd be az Instagramon, hogy lépést tarts az új hangzásával és az új BLACKOUT live actjével.

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →