Megjelent az Intents Festival himnusza!

Az Intents Festival idén a ‘Kingdom of Unity’ tematika alapján kerül majd megrendezésre, egyelőre azonban még csak a fesztivál hivatalos himnuszára bulizhatnak az érdeklődők, hiszen maga a fesztivál csak június 2-án kezdődik majd.

Kapcsolódó: Első nevek az idei Intents fesztiválra

Intents Festival

Az indulóért idén Brennan Heart és Phuture Noize volt felelős. Habár sokaknak lehettek kétségei a két, ha nem is teljesen, de azért különböző stílusú előadó együttműködésével kapcsolatban, végül is egy igazán jó dalt sikerült a közös munka. A ‘When Daylight Strikes’ címen futó dal fülbemászó melódiája és vokáljai minden bizonnyal nem kopnak ki egyhamar azok füléből, akik meghallgatják, így a kevesebb, mint 1 hónap múlva kezdődő Intents Festival-on már csak emiatt is garantált a jó hangulat.

Az 3 napos eseményen mindenki ott lesz, ‘aki számít’, többek között Rebelion az ‘Overdose pres.: Second Dose’ live act-tal, Vertile vs Cryex a nagyszínpadon, vagy akár The Purge ‘Trippin’ audiovizuális performanszát is ki lehetne emelni. De mindezek mellett például a Fanaticz színpadon egy érdekesnek ígérkező Malice vs Riot Shift közös szettre is befizetnek a fesztiválra jegyet vásárlók. Apropó jegyek, 3 napos bérletet már nem lehet venni, csak a pénteki, illetve vasárnapi napokra maradt már megvásárolható belépő, ezek kb. 40€ és 50€-ba kerülnek.

A fellépők teljes listájáért, jegyekért és minden egyéb információkért látogassatok el a: https://www.intentsfestival.nl/en/ oldalra.

Intents Kingdom Of Unity 2023 (június 2-4)

Intents Festival Mainstage line-up:

Péntek:

ACT OF RAGE
ADARO
D-BLOCK & S-TE-FAN
DIMITRI K VS MAJOR CONSPIRACY LIVE
FREQUENCERZ 20 YEARS INTENTS SPECIAL
OVERDOSE PRESENTS THE SECOND DOSE
RAN-D
SICKMODE
VERTILE’S DIMENSION LIVE
Host: VILLAIN

Szombat:

ATMOZFEARS
B-FRONT
BRENNAN HEART
CODE BLACK
D-BLOCK & S-TE-FAN
D-STURB
DA TWEEKAZ
GALACTIXX
OUTSIDERS
PAT B
PHUTURE NOIZE
PRDX
ROOLER
SUB ZERO PROJECT
Host: VILLAIN

Vasárnap:

ACT OF RAGE VS RADICAL REDEMPTION
ADJUZT VS AVERSION VS MUTILATOR
AFTERSHOCK VS DEVIN WILD
B-FRONT VS PHUTURE NOIZE
BLOODLUST VS UNRESOLVED BOUND BY BLOOD LIVE
MANDY
MENTAL THEO
SOUND RUSH LIVE
THE PURGE TRIPPIN’
VERTILE VS CRYEX
WARFACE LIVE
Host: VILLAIN, MC DA SYNDROME

Sándor Ádám

Jó 4 éve ismerkedtem meg a hardstyle-lal, azóta egyre csak mélyebbre szippantott magába maga a zene, de a köré épülő közösség is. A gondolataimat pedig minden témával kapcsolatban szeretem megosztani, ez ebben az esetben sincs másképp.

További cikkek a szerzőtől →