Devin Wild új megjelenése egy dallamos robbanás

Devin Wild továbbra is bizonyítja hihetetlen szintű produceri tudását az egyik legteljesebb és leginnovatívabb trackjével, amely az új live act előadásának a nevét is adja.

Kapcsolódó: Öt hardstyle zene januárra!

devin wild

Dion Mons, ismertebb nevén Devin Wild, a Scantraxx kiadónál dolgozó producer néhány éve kísérletezik egy új hangzással, távolabb az euforikus hardstyle-tól, ami a kezdetekben jellemezte őt.

Korábbi kiadványaiban, mint például a ‘No Resistance’, a tavalyi ‘Exhale’ EP-je vagy a legújabb kislemeze, a ‘Mind Of A Psycho’, a legfelszabadultabb Devin Wildot hallhatjuk, néhány nagyon eredeti dobbal és a sötétség aurájával, amit mi személy szerint imádunk.

Egy interjúban arra a kérdésre, hogyan tudná körülírni a munkásságát, a következőket mondta: „Azt hiszem, a zenémet így lehet jellemezni: absztrakt, néha mély, zenei, tematikus és képes atmoszférát teremteni, de igyekszik energikus és erőteljes lenni”.

Devin Wild – MINDTRAVEL (Psychonaut)

A ‘MINDTRAVEL (Psychonaut)’ tehát a „The_Innergame: Mindtravel” című liveact azonos című szerzeménye, amit Devin idén visz színpadra (a kislemez borítója egyébként a producer fellépő öltözékét ábrázolja, mintha vívó lenne). Ebben mindezen jelzők tökéletes keverékét találjuk. A szám egy dropdal kezdődik, amiben nagyon hatásos három különböző dob található, melyek közül az első kettő nagyon karcos és savas, ami Dion védjegye, az utolsó pedig hagyományosabb.

Aztán rövid instrumentális rész követi, amely hozza a szükséges epikus jelleget zenében, majd a vokál következik, amely csak futó, de elég ahhoz, hogy bemutassa a dallamos robbanást, amelyet a „Psychonaut!” kiáltás előz meg, amely az egész zene alatt folytatódik. A Dallam kétségtelenül a track csúcspontja, ami igazán különlegessé teszi és megkülönbözteti Devin Wild többi legutóbbi szerzeményeitől.

devin wild psychonaut

A jövő

Devin Wild a közeljövőben közös szerzeményekkel fog jelentkezni például Phuture Noize-zal, akivel néhány napja osztott meg egy sor történetet az Instagramon, Riot Shifttel, aki a múlt hétvégén Németországban mutatta be a zenét, és a Sub Zero Projecttel.

Most rajtad a sor, hallgasd meg a ‘MINDTRAVEL (Psychonaut)’ című számot, és mondd el a véleményed róla a közösségi oldalainkon.

SPOTIFY

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →