Sub Zero Project – 4 live act, 1 este

Egyre több előadó dönt úgy, hogy saját eseményt rendeznek ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy már a könyökünkön folynak ki az ugyan-olyan szisztémájú rendezvények, hiszen gyakran egész különleges koncepciókkal kerülnek elő. Példának vehetjük a ’THIS IS SEFA’-t is (a régit mindenképp, nem az újat még nem ismerjük mélységében).

Kapcsolódó: Sub Zero Project Psychodelic live act-ja minden várakozást felülmúlt

sub zero project

A LÉNYEG

A Sub Zero Project sem volt rest valami egyedivel előhozakodni, ők az eddig összes, szám szerint 4 darab live act-jüket fogják egy este alatt lejátszani.
Előadják majd tehát a még 2019-ben alkotott ’Contagion’-t, a ’Rave Into Space’-t, a nem olyan régi ’Renaissance Of Rave’-et és a ’Psychodelic’-et. A Supremacy lineup-ján szereplő, feltételezhetően ott először bemutatkozó ’Psychodelic Bad Trip live’-ról nem esik szó, habár az is előfordulhat, hogy ezt csak a Supremacy-n használják majd, a Psychodelic extra kemény változataként.

EGYÉB FELLÉPŐK

A 4 élő show mellett azonban másokra is marad idő, nem is rossz lineup-ot állítottak össze. Az esemény november 4-én, Düsseldorfban kerül megrendezésre, jegyeket és minden információt itt találtok.

sub zero project

SUB ZERO PROJECT – ALL FOR ONE (2023. nov. 4., Düsseldorf – Mitsubishi Electric Halle):

Sub Zero Project (Contagion, Rave Into Space, Renaissance Of Rave, Psychodelic)
Rebelion
Sickmode vs. Mish pres. Rave Love
Vertile
Hard Driver
Devin Wild
Boray
Villain (MC)

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →