Headhunterz bejelentette visszavonulása előtti utolsó fellépését!

A hardstyle szcéna rajongói számára megdöbbentő fordulatot hozott, hogy Headhunterz, az ikonikus DJ és producer nemrég kijelentette, hogy visszavonul a turnézástól. Headhunterz arra hivatkozva, hogy kiegyensúlyozottabb életet szeretne élni, és személyes gondolkodásra van szüksége, közösségi média felületein osztotta meg ezt a fontos hírt elkötelezett követőivel.

Kapcsolódó: Headhunterz interjú a Wololo Sound jóvoltából!

headhunterz

Headhunterz, valódi nevén Willem Rebergen, régóta igazi legendának számít a hardstyle műfajban. Több mint egy évtizedes karrierje során számos listavezető slágerért volt felelős, és kulcsszerepet játszott a hardstyle zene népszerűsítésében világszerte. Döntése, hogy visszavonul a turnézástól, meglepte és elgondolkodtatta rajongóit.

Headhunterz egy szívből jövő üzenetben a rajongóinak azt nyilatkozta: „Ez nem a vég. Ez egy új oldal megnyitása, hogy új fejezetet nyissak az életemben és a zenei utazásomban. De nem azelőtt, hogy megadnám a megérdemelt lezárást. Ezért rendezek egy utolsó előadást, hogy ezt úgy tegyem meg, ahogyan azt pontosan helyesnek érzem. Közelről és személyesen. Egy lehetőség, hogy tisztelegjünk mindannak, amit együtt alkottunk.”

A rajongók és a zene szerelmesei egyaránt részesei lehetnek ennek a történelmi pillanatnak, amikor a Headhunterz búcsút készül venni turnékarrierjétől. A nagyszabású fináléra december 23-án, szombaton kerül sor a híres 013-as helyszínen, Tilburgban, Hollandiában.

Az eseményt már most óriási várakozás előzi meg, és felejthetetlen estének ígérkezik, tele izgalmas zenével és nosztalgiával. Headhunterz utolsó fellépése várhatóan méltó tisztelgés lesz illusztris karrierje és az őt mindvégig támogató hűséges rajongók előtt.

Utolsó fellépés

A jegyértékesítés erre az egyszeri eseményre szeptember 28-án, csütörtökön, helyi idő szerint 12:00 órakor kezdődik. A rajongókat arra biztatjuk, hogy gyorsan cselekedjenek, mivel az esemény jelentőségére való tekintettel a jegyek iránt nagy lesz a kereslet.

Miközben a hardstyle közösség arra készül, hogy elbúcsúzzon egyik legikonikusabb alakjától, Headhunterz utolsó fellépése érzelmes és monumentális eseménynek ígérkezik. Ez egy lehetőség a rajongók számára, hogy együtt ünnepeljék a zenét és az emlékeket, amelyek meghatároztak egy korszakot, miközben búcsút vesznek a legendás előadótól, aki a hardstyle mozgalom élvonalába tartozott. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese légy a történelemnek – biztosítsd a jegyeidet, és csatlakozz Headhunterzhez az útja utolsó szakaszán.

A weraveyou.com cikke nyomán

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →