The Dark Horror Nyilvánosan kért bocsánatot

Már mi is írtunk a The Dark Horror körüli botrányról, de maga a főszereplő eddig nem igazán tett értelmezhető nyilatkozatot a témában (azon kívül, hogy verekedéssel és minden egyébbel fenyegette az őt kritizálókat). Most viszont Instagramon állt elő egy hosszabb bocsánatkéréssel (vagy mentegetőzéssel, kinek hogy tetszik).

Kapcsolódó: Botrányos körülmények között távolították el a belga The Dark Horror-t a Defqon line-up-ról

the dark horror uptempo

Aki nem ismeri a történetet, annak javasolt a fentebb már említett cikk elolvasása, de azért röviden itt is összefoglalom a történteket. The Dark Horror, avagy Kenzo Borri egy belga (‘uptempo hardcore’) DJ/producer. Egy ideje már szépen építgette a karrierjét, mikoris 2020-ban Twitteren megjelent egy fiók, ahol szépen lassan egyre több terelő felvétel került ki Kenzo-ról. Ezt akkor még megúszta, nemrégiben azonban lekerült a Defqon és a Decibel line-up-járól is.

A BOCSÁNATKÉRÉS

Eddig, ahogy azt már említettem, Kenzo nem tett semmilyen elfogadható lépést a neve tisztázására, vagy esetleg bűnössége beismerésére, most azonban egy hosszú Instagram bejegyzésben ‘meséli el a történteket a saját oldaláról’.
A poszt szövege így szól:


‘Srácok,
Szeretném bemutatni a múltheti történéseket a saját szemszögemből.
Nagyon örülök annak, hogy van egy nagy csoport elkötelezett rajongóm, azonban egy hasonló méretű utálkozókból álló csoport is létezik, akik már évek óta zaklatnak (‘stalking’) engem.
Ez nem csak online és ellenem megy, hanem a családom és egyéb szeretteim ellen is. Illetlen és privát videókat is felhasználnak több évvel ezelőttről, amik azóta elterjedtek az interneten. Nem tudok részletekbe bocsátkozni, de már dolgozok az ügyvédemmel azon, hogy ez ne folytatódhasson.
Ez a helyzet, amibe mások helyeznek igazán feldühít és elszomorít és emiatt máshogyan reagálok, mint szeretnék. De mindez nem indok a reakcióimra és a csúnya beszéd használatára a szociális médiában. Egy ‘harcos’ vagyok és minden az érzelmek hevében történt. A dolgok a múltheti viselkedésem miatt indultak el és ez nem jó.

Tudom, hogy fel kell nőnöm és remélem most már egy kicsit jobban megértetek. Mindig lesznek emberek, akik le akarnak húzni, de a mostani nyilatkozatommal szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, az ügynökségemtől és a kiadómtól is.

A rajongóimnak: Sosem hagytok cserben, rátok kell koncentrálnom és nem az utálkozókra. Miattatok nem fogom sohasem abbahagyni a zenekészítést.

Köszönöm a támogatást az elmúlt pár napban.
Szeretlek titeket 🤍

Béke
Kenzo’

Nos, minderről mindenki azt gondol, amit akar, de véleményem szerint ezzel még nem igazán magyarázta meg az eredeti problémákat, például, hogy miért küldött videókat a hímtagjáról olyanoknak, akik ezt nem szerették volna. Meg úgy összeségében is megkérdőjelezhető, hogy egy hét ‘arcoskodás’ után valóban hirtelen megbánta a dolgokat, vagy csak próbálja menteni ami menthető.

Sándor Ádám

Jó 4 éve ismerkedtem meg a hardstyle-lal, azóta egyre csak mélyebbre szippantott magába maga a zene, de a köré épülő közösség is. A gondolataimat pedig minden témával kapcsolatban szeretem megosztani, ez ebben az esetben sincs másképp.

További cikkek a szerzőtől →