Dominator teljes erővel készül a világ legnagyobb hardcore fesztiváljára!

A Dominator „kihajózik”, és idén nyáron nem kevesebb mint 50 000 látogatót fogad a világ minden tájáról. A legnagyobb hardcore fesztivál idén is az összes műfajt bemutatja az egyedülálló tengerparti helyszínen. „Jönnek az átkozottak”.

Ezt olvastad már? Kasparov lesz a fő fellépő Rakehellen!

dominator hardcore

Több tízezer hardcore rajongó, a nap süt a fejedre és a homok a fogaid között: A Dominator 16 éve a hardcore fejek zarándokhelye világszerte. A teljesen tematikus táncparketteket (beleértve a hatalmas, de különösen lenyűgöző mainstage-et) a kiváló dekoráció és a színpadok széles választéka miatt dicsérik – több mint 100 fellépővel az egekbe szökő BPM-ek között. A Dominator évente megrendezésre kerülő esemény mindazok számára, akik a legnagyobb hardcore DJ-ket szeretnék látni.

A nemrég csatlakozott kemping mellett a Dominator még tovább bővíti a közelgő fesztivál pénteki napját (többek között az Angerfist vs. Deadly Guns és Sefa is fellép az elő-bulin), de van még más is. Ugyanis szombaton is újra magasra teszik a lécet: az Art of Dance és a Q-dance nevű szervezetek csapnak hullámokat, és várják a fesztiválszezon forrpontját. Egy eddig soha nem látott show-val és egy olyan line-up-pal, amely hamarosan napvilágot lát.

A Masters of Hardcore látogatói már láthatták a múlt hétvégén a Dominator lenyűgöző trailerét és témáját: ez holnaptól online lesz. „Elfutsz… vagy csatlakozol hozzájuk a pusztításért folytatott harcban?”

Extra kedvezmény Dominator tagoknak: „A kapzsiság és a dominancia vágya által táplálva, a föld felé tartunk”

A Dominator Festival – Voyage of the Damned 2023. július 14-én és 15-én kerül megrendezésre az E3 Strandon, Eerselben. Regisztrálj most a tagsági értékesítésre, amelynek keretében március 28-tól (most keddtől) egy héten át korlátozott számban olcsóbb hűségjegyek lesznek kaphatók. A rendes árusítás április 3-án kezdődik, és akkor a normál árat kell fizetni.

Forrás: http://hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →