Dirty Workz: „Miami magához ölelte a hardstylet”

A tavalyi Ultra Music Festival első hardstyle színpadának hihetetlen sikerét követően a Dirty Workz visszatért a Bayfront Parkba egy második fordulóra a hétvégén, és Miami abszolút imádta!

Kapcsolódó: Dirty Workz stage az Ultra Miami fesztiválon

dirty workz ultra

A keményebb stílusok visszatérése Miamiba a múlt hétvégén bizonyítja, hogy a műfaj meghódította az Államokat és nem megy sehova. A világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb rendezvényeként ismert Ultra Music Festival nem kevesebb, mint 150 000 látogatót fogad minden évben a vízparti fesztiválon.

Miami 150000 látogatót, a világ legnagyobb előadóit és az idén másodjára a hardstyle színpadot fogadta!

Az Ultra neves művészeket vonultat fel Martin Garrix-tól kezdve David Guettán és Hardwell-en át egészen a Swedish House Mafia ikonikus triójáig. Az iparág legnagyobb nevei mellett a hard dance zenei előadók lenyűgöző választékát is megtalálhattuk a line upban, hiszen a Dirty Workz ismét visszatért az UMF Radio Stage-re a „Dirty By Nature”-rel.

Dirty Workz: „Ultra Miami, elképesztő voltál!”

Az idei hard dance színpadot a helyi legendák, Talon és Soren nyitották meg, akik elkötelezett rajongók és kíváncsi vándorok tömegét vonzották az UMF Radio Stage elé. A tömeg gyorsan több százra nőtt, hiszen a délután folyamán a rajongók egészen a domb tetejéig gyűltek, tanúi lehettek a Rebelion Ultra-debütálásának és számos hard dance kedvenc visszatérésének. Coone abszolút felrázta a színpadot, ismét bebizonyítva, hogy Miami határozottan készen áll a Hardstyle-hoz való csatlakozásra, és a szettje végére egy árva üres helyet sem lehetett látni a tömegben.

A norvég Da Tweekaz duó következett, akik a mindannyiunk által ismert és szeretett őrült energiát hozták, rengeteg új zenét mutattak be, és különleges vendégeket is köszöntöttek a színpadon a fellépésük során. A rajongók az éjszakába nyúló tombolást a Sub Zero Projecttel folytatták, és hangosan és tisztán lehetett hallani, ahogy a duó Defqon.1 himnuszát énekelve éljenezték és énekelték a közelgő rendezvényt.

da tweekaz ultra miami

Coone: „Jó látni, hogy a keleti part lassan, de biztosan kezd rákattanni a Hardstyle-ra. Jövőre találkozunk a mainstage-en, ugye?”

A happy hardcore rajongók Darren Styles alatt egy kis élvezetben részesültek, mivel a Da Tweekaz a szett második felében meglepetés b2b-vel ugrott vissza a színpadra, és előadtak minden olyan dalt, amiről eddig csak álmodtál! Ahogy a fesztivál a végéhez közeledett, basszusból nem volt hiány, mivel Warface és Lil Texas még keményebbet játszott, egészen a legvégéig.

A hard dance színpad visszatérése mellett idén a keményebb stílusokból sem volt hiány az egész fesztiválon. A mainstage legendái Timmy Trumpetől Hardwellig, sőt, még Tiesto is hallható volt hardstyle-t játszani! A kiadó alapítója, Coone még a szettjét is azzal zárta, hogy tudja, az Ultra készen áll a hardstyle-ra a nagyszínpadon, és mi ezzel teljesen egyetértünk!

dirty workz ultra miami

A múlt hétvégi sikeres második alkalom után már alig várjuk, hogy lássuk, mit hoz a jövő a Dirty Workz és a keményebb stílusok számára az Ultra Music Festivalon! A fesztivál 2024. március 22-én, 23-án és 24-én tér vissza Miamiba, a jegyek már kaphatók.

Forrás: hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →