Demi Kanon bemutatja: Colors of Light

A holland hardstyle zenei kiadó, a Scantraxx Records legújabb megjelenése a „Colors of Light” című szerzemény, amelyet Demi Kanon készített.

Kapcsolódó: Bass Modulators visszatér a Scantraxx-hez

Demi Kanon Hardstyle

Demi Kanon – Colors of Light – Új zene és élő előadás

A „Colors of Light” a demokráciáról és a szabadságról szól, amelyek fontos értékek a holland kultúrában. Az erős ütemek és az epikus szintetizátor dallamok, amelyek a zenében találhatók, arra hivatottak, hogy erős érzelmi hatást keltsenek a hallgatókban.

Demi Kanon elmondása szerint a minialbum és az élő fellépés ötlete néhány hónappal ezelőtt merült fel benne. Tudta, hogy valami különlegeset szeretne létrehozni. „Mindig szeretek kihívást állítani magamnak a stúdióban új dolgokért” – mondja – „és örömmel mutatom meg nektek, hogy mit találtam ki 2023-ra!”.

A vadonatúj élő fellépésen a rajongók egy válogatásra számíthatnak a Demi Kanon régebbi dalaiból új köntösben, valamint a Colors Of Light hat új szerzeményére. Az élő előadás látványvilága a szemek gyönyöre lesz, különböző színeket lenyűgöző látványvilág tükrözi majd, amely a zenével szinkronizálva magával ragadó élményt nyújt.

Demi Kanon által készített zenék régóta a holland hardstyle zenei színtér legnagyobb sikerei közé tartoznak. Az évek során olyan nagysikerű dalokat készített, mint például a „Supersonic”, a „Stay” vagy a „The Mission”.

Az „Colors of Light” tökéletes példája annak, hogy a hardstyle zene nem csak szórakoztató, energikus zenének tekinthető, hanem olyan érzelmeket is kivált, amelyek képesek befolyásolni az emberek életét.

A Scantraxx Records-nak az a célja, hogy kiemelje a hardstyle zenei műfajt és bemutassa annak sokoldalúságát és értékét a zenei világban. Az „Colors of Light” egy további fontos mérföldkő a kiadó történetében, és remélhetőleg további sikereket hoz majd a jövőben.

Forrás: scantraxx.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →