Producereknek: On Point Samples

Manapság rengeteg adják a fejüket hardstyle zene írására kishazánkban is. Ebben a cikkben szeretnénk némi támpontot adni milyen sample packokkal érdemes nekiindulni! Most az On Point Samples termékeit vettük górcső alá!

Kapcsolódó: Érdekességek

Az On Point Samples (OPS) egy olyan digitális hangmintavállalat, amely a mai elektronikus zenei ipar számára magas minőségű és változatos hangmintákat kínál. A cég hardstyle, rawstyle, hardcore és egyéb elektronikus zenei stílusokra specializálódott.

Számos népszerű sample packot kínálnak, amelyek között megtalálhatóak a Hardstyle Essentials, Rawphoric Essentials, Uptempo & Hardcore Essentials és még sok más. Az OPS minőségi hangmintákat készít minden stílushoz, amelyek számos zenei projektben használhatóak.

Az On Point Samples nem csak a magas minőségű hangmintákról híres, hanem a professzionális ügyfélszolgálatáról is. Az OPS szakemberei készek válaszolni az ügyfelek kérdéseire és segítenek a problémák megoldásában. A cég támogatást nyújt a vásárlóknak minden ügyükben, és igyekszik biztosítani, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek.

On Point Samples – Hardstyle Essentials Vol. 3

on point samples

Az On Point Samples legújabb sample packje a Hardstyle Essentials Vol. 3, amely kifejezetten a hardstyle zenei stílushoz készült. Ez a sample pack tartalmazza a legjobb hardstyle hangokat és effekteket, amelyekkel a zenei producerek könnyedén létrehozhatják a saját hardstyle zenéjüket.

A csomag magában foglalja a legfrissebb és legtrendibb hardstyle hangzásokat, amelyek az aktuális zenei piac igényeinek megfelelnek. A sample packban található hangok és effektek nagy része a modern hardstyle zenére jellemző, zúzós és erőteljes hangzást biztosítja, de találhatunk benne dallamosabb elemeket is, amelyek gazdagítják a zenei tartalmat.

A packban található ütős hangok a legjobb minőségűek, és a legtöbb ilyen hang két változatban áll rendelkezésre: egy nyers, alap verzióban és egy effektezett verzióban. Az effektezett verziók, előre lekevert visszahangot, zengetést tartalmaznak, amelyek segítségével a zenei producerek elképesztő hangzást hozhatnak létre. A basszusok szintén magas minőségűek, és sokféle változatban elérhetők

A packban találhatóak dallamok és zenei szólamok a legjobb minőségűek, és rengeteg kreatív lehetőséget kínálnak a zenei producereknek. Ezek az elemek gyakran tartalmazzák a hardstyle zenei stílusra jellemző, szimfonikus és epikus elemeket is, amelyek a zenét igazán emlékezetessé teszik.

Az OPS Hardstyle Essentials Vol. 3 minden szempontból egy fantasztikus csomag, amely lehetővé teszi a zenei producereknek, hogy a saját hardstyle zenéjüket hozzák létre. A minőségi hangok és effektek segítségével a producerek könnyen és gyorsan dolgozhatnak, és elképesztő hangzású zenéket hozhatnak létre. A Hardstyle Essentials Vol. 3 a legjobb választás azoknak, akik az On Point Samples minőségi sample packjeit preferálják.

Mitől kihagyhatatlan ez a csomag?

  • 400+ Premade Kicks
  • 1300+ Kick Parts (combine to make any kick)
  • 3300+ sounds (FX, Vocals, Drums, Fills, Melodic Elements)
  • Mixer Presets & Templates for FL Studio and Ableton
  • Genres: (Euphoric) Hardstyle, Rawstyle, Rawphoric, XTRA-Raw Gearbox, Reverse Bass, Hardcore, Frenchcore & more.

https://onpointsamples.com/collections/overview/products/hardstyle_essentials_vol3

On Point Samples – Uptempo & Hardcore Essentials Vol. 1

on point samples

Az Uptempo & Hardcore Essentials Vol. 1 kifejezetten az uptempo és hardcore zenei stílusokhoz készült. Ez a sample pack minden szükséges elemet tartalmaz a producerek számára, hogy létrehozzák saját uptempo vagy hardcore zenéiket.

Az OPS Uptempo & Hardcore Essentials Vol. 1 tartalmazza a legjobb uptempo és hardcore hangokat és effekteket, amelyek garantálják a zenei producereknek, hogy elképesztő hangzású zenéket hozzanak létre. Az ütős hangok és basszusok rendkívül erőteljesek és intenzívek, és az effektek segítségével még inkább felerősíthetők.

A sample packban található ütős hangok különböző erősségűek és magasságúak, így a producerek nagyon sokféle kombinációt kipróbálhatnak. Az erőteljes basszusok különösen fontosak az uptempo és hardcore zenében, és az Uptempo & Hardcore Essentials Vol. 1 rengeteg basszusváltozatot tartalmaz, amelyek a zenei producereknek széles körű lehetőségeket biztosítanak a zenék kialakításához.

A packban található hangminták között találunk olyat, ami már előre elkészített, delay-t, phaser-t, reverb-et és még sok mást tartalmaz. Ezek az effektek segítenek a producereknek az intenzív és energikus hangzás létrehozásában.

A csomag egy nagyszerű választás azok számára, akik az uptempo és hardcore zenei stílust preferálják. A minőségi hangok és effektek lehetővé teszik a producerek számára, hogy létrehozzanak intenzív és energikus zenéket, amelyek garantáltan elvarázsolják a közönséget.

Az OPS Uptempo & Hardcore Essentials Vol. 1 egy „must have” sample pack, amely minden szükséges elemet tartalmaz az uptempo és hardcore zenei stílushoz. A minőségi hangok és effektek segítségével a producerek kreatív lehetőségek tárházával dolgozhatnak, és elképesztően erőteljes zenéket hozhatnak létre.

Tartalmaz: 4491 File / 5,16GB

  • Modern & Oldschool Hardcore & Uptempo
  • 180+ BPM (150 BPM zenékhez is illeszthető)
  • Az első és legnagyobb hard sample pakk Hardcore/Uptempo-hoz
  • Minden DAW-al működik
  • 400+ Professional Kicks 
  • 15 Professional Lead Hooks (2 vocalists)
  • 40+ Professional Rap Hooks & Predrop Vocals
  • 40+ Professional Scream Predrop Vocals
  • 300+ Modern Uptempo AI Vocals (male & female)
  • Instant Kick FX FL Patcher Plugin (Early Access)
  • Drum Folder (700+ Files)
  • FX Folder (300+ Files)
  • Presets (65 Total)
  • Songstarters & Melodic Elements (1100+ Files)
  • Predrop Fills & Misc Sounds (100+ Files)

https://onpointsamples.com/collections/overview/products/uhe1

On Point Samples – Rawphoric Essentials Vol. 1

on point samples

Rawphoric Essentials Vol. 1, azoknak a zenei producereknek készült, akik a Rawphoric stílust szeretik. Ez a sample pack tartalmazza a legjobb elemeket, amelyek segítségével a producerek Rawphoric zenéket hozhatnak létre.

A csomag azokat a hangokat, basszusokat és effekteket tartalmazza, amelyek a Rawphoric zenei stílus legfontosabb elemei. A sample pack elemei erőteljesek és intenzívek, a basszusok pedig mélyek és gazdagok. A különböző erősségű és magasságú ütős hangok és basszusok lehetővé teszik a producerek számára, hogy a saját zenei elképzeléseiknek megfelelően alakítsák a zenéjüket.

A pakk egy remek választás azok számára, akik szeretik a Rawphoric stílust és létrehoznák saját, egyedi hangzású zenéiket.

Tehát, az OPS Rawphoric Essentials Vol. 1 egy nagyszerű csomag, amely lehetővé teszi a producerek számára, hogy elképesztően atmoszférikus és erőteljes zenéket hozzanak létre. Ha szereted a Rawphoric stílust akkor mindenképpen ajánljuk.

Tartalmaz: 1950 file / 1,41 GB

  • Kick Build Folder (480+ files)
  • 80 Kicks (Pitched, Rawstyle, Mid-Intro, Gated)
  • Professional Kick Template (instant new kicks)
  • 150 Presets (Serum, Sylenth1, Vital)
  • 3 Cinematic Vocalists (500+ files)
  • 100+ Drum Samples (loops, one-shots, etc.)
  • 100 FX Samples (Distorted Snares, Fills, Kick FX, etc.
  • 20 Screech Loops
  • 10 Songstarters
  • 10 Arpeggios
  • 10 Acid Lines
  • 10 Ambiences
  • 40+ MIDIs

https://onpointsamples.com/collections/overview/products/rawphoric_essentials_vol1

On Point Samples – Sylenth1 Hardstyle Presets Vol. 1

Az On Point Samples (OPS) Sylenth1 Hardstyle Presets Vol. 1 egy újabb fantasztikus Sylenth1 soundbank a hardstyle producerek számára.

on point samples

Ez a ternék kizárólag a Sylenth1 szintetizátorhoz készült, és tartalmaz 128 előre elkészített hangot, amelyek között megtalálhatók a hardstyle szcéna legfontosabb elemi, mint például a basszusok, szintik, ütőhangok, melódiák és még sok más. A Sylenth1 Hardstyle Presets Vol. 1 hangjai minőségi és professzionálisak, így a producereknek csak a kreativitásukra kell összpontosítaniuk.

A soundbankban található basszusok rendkívül erőteljesek, amelyeknek köszönhetően a hardstyle zenék igazi lendületet kapnak. Az ütőhangok és dobok pedig dinamikusak és határozottak, amelyek kiváló alapot biztosítanak a hardstyle zenéknek. A Sylenth1 Hardstyle Presets Vol. 1 továbbá tartalmaz olyan dallamokat és szintiket is, amelyek segítségével a producerek elképesztő és egyedi hardstyle zenéket hozhatnak létre.

A termék a hardstyle producereknek szól, akiknek van már némi tapasztalatuk a Sylenth1 használatában. Az előre elkészített hangok lehetővé teszik számukra, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzanak, és létrehozzanak saját, egyedi hangzású hardstyle zenéket.

Összességében, az OPS Sylenth1 Hardstyle Presets Vol. 1 egy remek soundbank amelynek segítségével a hardstyle producerek nagyszerű és professzionális hangzású zenéket hozhatnak létre.

Tartalmaz: 190 File / 242 MB

  • 128 Sylenth1 Hardstyle Presets v3.067
  • 128 .WAV Renders
  • 15 MIDI’s (melody’s & more)
  • 6 Reverb Mixer State Files

https://onpointsamples.com/collections/overview/products/sylenth1_hardstyle_presets_vol1

További termékek:

https://onpointsamples.com/

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →