The Purge: A Hardstyle új csillaga

The Purge olyan, mint egy adrenalin-vihar, amely egy életre szóló nyomot hagy az áldozatokon. Sokan, akik megtapasztalták ezt az energiaszintet, tanúsíthatják, ez egy fékezhetetlenül funky és energikus hangzás, ami mindenkit feltüzel a fellépései során. Legendás szerepléseivel a Defqon.1, a Decibel vagy az Intents Festival-on egyetlen lelket sem hagyott érintetlenül. Készüljetek fel, mert The Purge felemelkedőben van és készen áll arra, hogy megváltoztassa az irányt.

Kapcsolódó: A szinfalak mögött: Savage Squad Recordings

the purge

The Purge eredtileg egy olaszországi Raw Hardstyle duó volt, amelyet Manuel és Luca hozott létre. „Olaszországban ugyanazokon a bulikon vettünk részt, egy nap újra találkoztunk Londonban és létrehoztuk a „The Purge” projektet”

The Purge 2017 elején csatlakozott a Spoontech Recordshoz, és hamarosan megjelent debütáló EP-jük, a „Beyond Imagination”. Az év során elképesztő mennyiségű kiadványt prezentáltak a fanoknak.

2018 január 26-án a következő facebook bejegyzéssel sokkolták a rajongókat:

„Személyes okok miatt úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk a közös munkát a „The Purge”-on. Az elmúlt 4 évben keményen dolgoztunk ezen a projekten, és rengeteg szép emléket szereztünk és csodálatos időt töltöttünk együtt. Nehéz szívvel hoztuk meg ezt a döntést, de reméljük, hogy mindannyian megértitek.”

Erre reagálva Luca ezután egy posztban köszönte meg a rajongóknak az eddigi támogatást és kivánt sok sikert egykori társának!

„Végül, de nem utolsó sorban, az egyik legfontosabb KÖSZÖNET amit szeretnék mondani a The Purge rajongói bázisnak szól, ezt nem könnyű leírni… a támogatás, amit adtatok nekünk, és a támogatás, amit adtok, még mindig szóhoz sem jutok! Most egy kis időt szánok magamra, hogy kitaláljam, mit tegyek a jövőben!”

A 2017-es Collaboration EP volt az utolsó, amit még duókét adtak ki, ezután Manuel szólóban folytatta a projektet és a hollandiai Utrechtbe költözött.

A 2018-as év egy vadonatúj bangerrel indult, melynek címe „Evolution”, egy igazi dancefloor gyilkos, amihez egy elképesztő videoklip is társult! Mintha ez még nem lett volna elég, kiadta talán legjobb trackjét „What’s That Sound” címmel. Az őrült év lezárásaként megszervezte saját Birthday Bash eseményét, amely a bejelntés után két héten belül sold out lett.

A zenéjének fő jellemzője a kemény basszus és a hangulatos szintetizátorok. The Purge szerzeményei egyedi és izgalmas hangzást kínálnak, amelyek megkülönböztetik őt más előadóktól a hardstyle szcénában.

Savage Squad Recordings: Az új generáció kiadója

A kiadó 2020-ban jött létre The Purge „Energy” című megjelenésével. Megalakulása óta óriási növekedést ért el. Jelenleg a névsor öt tehetséges előadóval büszkélkedhet: The Purge, Adjuzt, PL4Y, Omnya és Griever. Mindegyikük saját egyedi hangzást és stílust képvisel, ami növeli a label sokszínűségét és hozzájárul a folyamatos növekedéshez és sikerhez. Ilyen tehetséges névsorral a Savage Squad jó úton halad afelé, hogy nagy kiadóvá váljon a zeneiparban.

Az általuk kiadott dalokat számos DJ játsza világszerte, és a Savage Squad Recordings egyre nagyobb figyelmet kap a rajongók körében. Az előadók és producerk azon dolgoznak, hogy a műfajt még szélesebb közönségnek mutassák be.

The Purge: Kollabok

The Purge olyan előadókkal dolgozott már együtt karrierje során mint például Major Conspiracy, vagy Unresolved, de a kiadóbeli társaival is gyakran alkotnak közös muzsikákat.

Viszont nemrég jelent meg egy közös szerzemény a hardstyle legenda Zatox-al, Killswitch címmel:

„Nos, én Gerardo nagy rajongója voltam, mióta elkezdtem Hardstyle-t hallgatni, így már régóta ismerem őt, de a 2020-as világjárvány alatt kezdtünk el komolyabb kapcsolatba kerülni, és elkezdtünk beszélgetni zenéről, életről stb., és felfedeztük, hogy sok szempontból hasonló a látásmódunk, ami megadta a megfelelő hangulatot ahhoz, hogy elkezdjünk beszélni egy közös dal elkészítéséről. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, amikor ezen a tracken dolgoztunk, amit reméljük, hogy a rajongók is észrevettek.”

Az előadó sikere nem csak a zenéjének köszönhető, hanem a látványos és interaktív showjának is, amelyet számos rajongó élvezett már élőben. Nagy hangsúlyt helyez a látványra, és a fellépései igazi audiovizuális élményt nyújtanak.

The Purge egy tehetséges és ígéretes előadó, aki nagy hatással van a hardstyle szcénára. Kemény basszusai és az egyedi hangzása miatt egyre több rajongót vonz világszerte.

FACEBOOKINSTAGRAM

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →