Dr Skull új remixel jelentkezett!

A napokban került ki a Hardtype Records youtube csatornájára az Alone című dal, ami egy kiváló hardstyle zene. Az eredeti verziója Blackjack és Buyakee, valamint az énekesnő, Squeenzie közös munkája, a dalhoz készült remixet pedig Dr Skull készítette. A zene természetsen elérhető az összes streaming szolgáltatón is!

Kapcsolódó: Interjú: Dr Skull

dr skull alone

A dal különlegessége abban rejlik, hogy olyan erős és dinamikus ütemeket tartalmaz, amelyek fokozzák a zenére való koncentrációt és az érzelmeket. Az énekhangok és a ritmusok összhangja fantasztikus, és igazán nagyszerű érzést kelt a hallgatóban.

A dalban az énekesnő Squeenzie az a magányról énekel és hogy jól érzi magát így, amelyek olyan témák, amelyek sokak számára érzékenyek lehetnek. Azonban a dal pozitív hangulattal rendelkezik, és a könnyed hardstyle zenével kombinálva, egy igazán kivételes élményt nyújt a hallgatóknak.

A Blackjack x Buyakee feat. Squeenzie – Alone (Dr Skull Remix) egy olyan dal, amely nem csak a hardstyle rajongóknak, hanem a zene szerelmeseinek is ajánlott. Az erős ütemek, a fantasztikus énekhangok és a pozitív üzenetek kombinációja egyedülálló élményt nyújt mindenki számára, aki szereti a dinamikus és energikus szerzeményeket.

A zenét megvásárolhatod ITT

Csatlakozz a Magyar zenés Spotify playlistünkhöz!

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →