Ran-D bemutatja új élő előadását és albumát: ‘ILLUMINATE’

Ran-D-nek idén nagy tervei vannak és hatalmas zenei töltettel indítja a fesztiválszezont. Nem kevesebb, mint 7 új zeneszámmal és egy lenyűgöző show-val felfegyverkezve a REBiRTH Fesztivál több tízezer látogatója volt tanúja új lemeze bemutatójának.

Kapcsolódó: #TBT – Ran-D – Living for the moment

ran-d ILLUMINATE

Ran-D minden fronton kipakol az Illuminate kapcsán, ahol a fény főszerepet játszik a zenében és abban, amit a látogatók a táncparketten látnak. A több hónapos stúdióbeli (és azon túli) előkészületek múlt szombaton váltak először eredményessé: egy következő szintre emelt vizuális élmény, amellyel Ran-D-nek sikerült hatalmas hatással lennie a teltházas REBiRTH közönségére, a második albumának küszöbén. „A szívemet és a lelkemet beleadtam az Illuminate live actem megalkotásába”.

Az alaphangot rögtön megadta, amikor Ran-D elkezdte livesetjét a nagyszínpadon. A tánctéren nagyon is érezhető volt, hogy egy fokozatot feljebb kapcsoltak, hiszen a Roughstate DJ a legnagyobb színpadon teltházas programmal várta a 45 percet. Az énekes LePrince már az elején felkorbácsolja a közönséget energikus hangjával, amikor a ‘Born To Be Free’ (a The Prophet-el közös kollab) elindul: innen már egyértelműen látszott, hogy Ran-D még sok exkluziv anyagot szeretne játszani.

Illuminate ID-k Ran-D új albumáról (eddig)

  1. Born To Be Free (The Prophet & LePrince-szel)
  2. Braveheart (a B-Front ft. Ava Silverrel)
  3. Illuminate
  4. Thunderbolts Of Lightning (Bohemian Rapsody Remix Adaróval)
  5. The Nightmare Factory
  6. Intoxicated (Invectorral)
  7. Never Going Home (Villainnal)

Az Illuminate egy fény-árnyék utazás körül forog, és a kolosszális LED-képernyők éppoly túlvilágiak, mint a színpad. Ran-D és a REBiRTH színpad kiegészítik egymást, különösen a híres „Bohemian Rhapsody” új remixe (Adaróval közös) és a közjáték során, amikor a közönséget arra kéri, hogy világítsanak.

Az éljenzés még a zenét is elnyomja, amikor a látogatókat a ‘Dance With The Devil’ (kollab D-Sturb-bal) ütős új verziójával lepik meg. Ran-D közelgő albuma garantálja a tűzijátékot: egy olyan féktelen sugárzó fényforrás, amitől még sokat várhatunk ebben az évben.

„Ran-D a REBiRTH-re érkezett új live-actjével, amely tele van új zenével a közelgő Illuminate albumról”

Egyértelműnek kell lennie, hogy Ran-D több mint készen áll a fesztiválszezonra. Hogy pontosan mikor jelenik meg az új album, még nem tudni: idén több Illuminate fellépés is lesz. „Készen állsz a fényeken és árnyékokon átívelő utazásra?”

Képek Ran-D Facebook oldaláról származnak! forrás: hardnews.nl

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →