Márciusi kedvenceink!

Minden hónapban írunk öt zenét az aktuális kedvenceinkről. Kis késéssel, de megérkezett a márciusi ajánlónk!

Kapcsolódó: Öt februári kedvenc zenénk!

Márciusi hardstyle

Denoiser x Dr Skull – Wellerman (Hardstyle Revolution)

A „Wellerman” egy „Sea Shanty”, amelyet hajókon dolgozó emberek énekeltek az 1800-as évek elején. Az ének a Wellerman nevű élelmiszer és készletszállító céghez kapcsolódott, amely a csendes-óceáni halászterületekre szállított élelmiszereket és egyéb termékeket.

A Denoiser és Dr Skull által készített verzió a „Wellerman” tradicionális dallamát modern basszusokkal és elektronikus elemekkel vegyíti, hogy egy élénk és táncolható legyen. A dalban hallható a hagyományos énekstílus, amelyet a modern zenei elemekkel vegyítve izgalmas hangzást eredményez. A dal szövege a tengerészeti életmódhoz kapcsolódó témákat érinti, beleértve az élelmiszerek és készletek szállítását, valamint a hosszú, magányos napokat a tengeren.

Galactixx & Radianze Ft. MC DL – F.O.M.O. (Roughstate)

A „F.O.M.O.” (Fear Of Missing Out) című dal egy holland hardstyle DJ és producer, Galactixx, valamint a holland DJ és producer, Radianze duó készített, MC DL pedig a dalban hallható rap-részeket szállítja. A dal a Roughstate kiadónál jelent meg.

A „F.O.M.O.” egy erőteljes hardstyle track, amelyet dinamikus ütemek, mély basszusok és intenzív, hangos szintetizátorok jellemzik. A dalban a szöveg azon témáját érinti, amelyet az angol nyelvterületen „FOMO” -nak neveznek, azaz a „kimaradás félelme” -t. A dal arról szól, hogy éljük az életünket úgy, hogy ne féljünk kimaradni semmiből, és minden pillanatot élvezzünk ki.

A dalban hallható rap-részek MC DL előadásában nagyobb hangsúlyt kapnak, és hozzájárulnak a dal energikus hangzásához.

a „F.O.M.O.” egy erőteljes, energikus hardstyle zene, amely dinamikus ütemekkel és intenzív szintetizátorokkal hívja fel a figyelmet a „kimaradás félelmé” -re és az élet minden pillanatának kiélvezésére.

Rooler & Warface – FLYIN’ HIGH (Agressive Records)

A „FLYIN’ HIGH” című szerzemény az olasz hardstyle DJ és producer Rooler, valamint a holland DJ és producert Warface készített.

A zenében a szöveg a keményebb dobok szeretetét hangsúlyozza. „You know you love it When my bass drum hit! The bass so loud You gotta say oh shit”

A dalban Rooler és Warface saját stílusát vegyítik össze, és így egy olyan dal született, amelyben mindkét DJ erősségei és karakterisztikái jól érvényesülnek.

Bass X Machina – The Future (Scantraxx)

A ’The Future’ a Bass Modulators új projectje a Bass X Machina első megjelenése a Scantraxx égiszénél!

A Dalról és a mögötte húzódó törekvésekről már írtunk egy cikket, amit itt találhatsz meg:

A szerzeményt mi nagyon szeretjük, melegen ajánljuk nektek is!

Wildstylez & Sound Rush – Glorious (Art of Creations)

A „Glorious” egy energikus zene, amely a két holland producertől megszokott erős basszusokkal, hipnotikus szintetizátorokkal és inspiráló szöveggel rendelkezik. A dal kezdetén egy érzelmes kiállást hallhatunk, amely hamar átfordul egy intenzív, dinamikus drop-ba. A dal szövege arra buzdítja a hallgatókat, hogy ne féljenek alkotni, mert mindent el lehet érni, és ha akadályoznak, se hátráljunk meg!

Glorious” egy erős, dinamikus és motiváló hardstyle szerzemány, amely a Wildstylez és Sound Rush kiváló kollaborációjának az eredménye. A dal hatásosan ötvözi a két producertől megszokott stílusokat, és garantáltan emlékezetes élményt nyújt minden hardstyle rajongónak.

A zenék megvásárolhatóak a music.hardstyle.com oldalon