Kronos és Adaro 9. közös munkája: Stop The Party

Kronos és Adaro a hardstyle szcéna két hatalmas neve, akik hihetetlen szólóprodukcióikról és erőteljes kollaborációikról egyaránt ismertek. Csak az elmúlt néhány évben lenyűgöző mennyiségű közös munkát adtak ki. A rajongók türelmetlenül várnak minden új kiadványt, és a 9. kollabjuk, a „Stop the Party” sem kivétel.

Kapcsolódó: Adaro és Level One egyesítik erejüket

kronos adaro

„ANNAK IDEJÉN MEGÉLTEM ADARO FELEMELKEDÉSÉT, ÉS TERMÉSZETESEN INSPIRÁLT A HANGZÁSA.”

Kronos: „2012-ben vettük fel először a kapcsolatot. Akkoriban készítettem el a „Satana” című számot az Activatorral. Thijs megkeresett, hogy elkérje, mert nagyon tetszett neki. Az a dal tulajdonképpen főleg miatta lett népszerű. Azóta mindig kapcsolatban maradtunk. Először a Thrillogy-n 2012-ben találkoztunk, ami egyben az első bulim is volt Hollandiában. Még mindig van egy közös képünk arról az estéről.”

Adaro: „Igen, nagyon lenyűgözött a Satana. Egy követőm a közösségi médiában küldött nekem egy privát üzenetet, hogy: „hallgasd meg, már néhány hete kint van és szuper menő, de nem kapták fel a raw DJ-k”. Szóval megnéztem, és úgy voltam vele, hogy „Woww, miért nem ismert ez a track? Ez egy instant klasszikus”. Küldtem Jacopónak egy üzenetet, és elkezdtem játszani minden szettemben. Elkezdődött a szájról szájra terjedő hatás, és minden raw dj, aki hallotta, elkezdte támogatni a zenét, és mostanra az egyik legjobb rawstyle tracknek választották.”

Mit várhatnak a rajongók a „Stop The Party”-tól? Mi a zene története?

Kronos: „Ezt a zenét 2020-ban kezdtük el. Úgy volt, hogy a Kungs és a Cookin’ on 3 burners „This Girl” című számának egy bootlegje lesz. A vártnál tovább tartott befejezni, mert mivel ez egy full dancefloor track volt, úgy gondoltuk, hogy a pandémia alatt kiadni egyáltalán nem okos döntés. Végül engedélyt kaptunk az eredeti kiadótól, hogy kiadhassuk hivatalos coverként, és most itt van.

Adaro szerint „Nos, véleményem szerint Kronos az egyik legalulértékeltebb producer a szcénában. Ez a srác sokkal több figyelmet érdemel. Sok emberrel dolgoztam együtt, és elmondhatom, hogy ez egy nagyon magas szintű technikai képzettségű. Az összes nagy előadó a szcénában nagy tisztelettel beszél Jacopóról és egyetértenek ebben a kérdésben.”

Mindketten szeretnek együtt dolgozni, szóval a jövőben még több kollab várható a párostól!

Forrás: scantraxx.com

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →