Megjelent Rebelion és Vertile „Numb” remixe

Miután a Qlimax legutóbbi alkalmával Rebelion és Vertile bemutatták, csak egy visszaszámlálást tettek közzé az Instagramon, további részletek közlése nélkül, a skót duó és a holland producer kiadta a Linkin Park klasszikusának saját verzióját.

Kapcsolódó: Vertile készíti a REBiRTH 2023 himnuszát

rebelion és vertile

Ha a hardstyle, a rawstyle vagy mindkettő szerelmese vagy, egyet fogsz érteni abban, hogy ők a jelen emberei. Minden általuk készített dal aranyat ér, és az összes hard dance zenei slágerlistát vezeti.

Rebelion & Vertile – Numb

Rebelionról és Vertile néhány éve folyamatosan forradalmasítják a hard világot. Már az első kollabjuk, a ‘Simulation’ is nagy sikert aratott, felrobbantva a táncparketteket. Most egy olyan dal feldolgozását választották, amely nem kevesebb, mint 1200 millió lejátszást tudhat maga mögött a Spotify-on, egy mitikus csapat szerzeménye: a Linkin Park ‘Numb’ című száma.

A zene az Acid Reing cimkénél jelent meg, amit a Rebelion igazgat a Dirty Workz égisze alatt. A dal Vertile reszelős és erőteljes hangjával indul, amit aztán az első dropnál a jelenleg divatos „zaagkick” követ. Refrén ismétlésével és egy harci kiáltással indul a második drop gated kick-el, ami végül egy dallamos csúcspontnak ad helyet, ami a track végére teszi fel a pontot.

Miután, a tavalyi évben rengeteg sikeres zenét adtak ki (ennek bizonyítéka a nagyon magas pozíciók, amelyeket mind a Rebelion, mind a Vertile elfoglalt a Q-Dance Top 100-ban), Gary, Raymond és Mees ismét bebizonyították, hogy idén is készen állnak arra, hogy továbbra is utalják a hardstyle szcénát. A ‘Numb’ remix egy újabb bizonyíték erre.

Forrás: wololo sound

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →