Destination: Sound Rush új kiadót indít

A Sound Rush testvérek megtették a következő lépést karrierjükben, és elindították saját kiadójukat. A Defqon.1-en a nagyszabású fellépésükkel jelentették be zenéik új otthonát, amely a Destination nevet viseli.

Kapcsolódó: Sound Rush kilép az Art of Creation-ből

sound rush destination

Már jó ideje ott kerint a „Destination” kifejezés a Sound Rush körül, de végre kiderült miről van szó. Közel egy évtizedes pályafutás után – fellépésekkel világszerte a rájuk jellemző eufórikus hangzással – Jeroen és Martijn új fejezetet nyit zeneileg: az ikrek ugyanis mostantól kezdve kiadótulajdonosok is.

A Defqon.1 BLUE stagen játszott szettjük alatt hatalmas zászlókkal minden pletykát eloszlattak. A sok új zene mellett ez az új kiadó indulását is jelenti. „Hihetetlenül hálásak vagyunk a támogatásért, amit karrierünk kezdete óta kaptunk” – jelentették ki büszkén.

A duó azt ígéri, hogy sok új dolog jön, és még ebben az évben kiderül, mi minden fog még történni a Destination zászló alatt. „Alig várjuk, hogy a kiadónkon keresztül megoszthassuk a világgal a víziónkat”.

Sound Rush saját kiadójának bejelentésével lepte meg a Defqon.1 látogatóit: Destination

Új kiadójukkal szeretnék továbbfejleszteni művészi látásmódjukat, és megmutatni, mit tudnak még nyújtani. Az első kiadvány ‘Destination (ft. Maikki)’ 2023. június 30-án, pénteken jelenik meg a cimkénél.

sound rush destination

Denoiser

Magyarország első hardstyle lemezlovasa és a Hungarian Hardstyle tulajdonosa

További cikkek a szerzőtől →