Balaton sound – Fusion stage – Q-Dance „Take Over” – Fotók és Beszámoló!

Q-Dance Take Over Élménybeszámoló a fotósok szemszögéből. Teljes galéria a cikk alatt!

q-dance take over

Kapcsolódó: Itt vannak a Q-Dance sziget-es fellépői!

Az időjárás előrejelzés miatt, csak pár órával a kezdés előtt érkeztünk, ami pont elég volt a beléptetési/karszalag/holfotózhatunk nehézségek megoldására, meg egy kis lazulásra is. Már este 9 órakor, amikor a mainstagen még javában ment a buli, a mi színpadunknál is elkezdtek gyűlni a családunk fanatikus tagjai. Nekik már a buli előtt elkezdték osztogatni a Frontliner feliratú baseball sitykákat, amit mindenki nagy örömmel viselt a buli végéig 😊

Kereken este 10 óra Villain beköszönt és elkezdődött a Q-Dance intro, amit hatamas üdvrivalgás fogadott. Telefonok a magasban, mindenki kíváncsian várta az első fellépőt Frontlinert!

Nem is kellett sokat várni, a zenéje bevonzotta a még tébláboló, bizonytalan közönséget is, félig megtelt a helyszín, nagyon jó szettet adott, nagyon szerettük.

Utána következett Ran-D, aki már az elején felrobbantotta a közönséget és a színpadot is. Olyan energiákat hozott magával, hogy az elképesztő. Egy nagyon közvetlen, jókedélyű srác, aki nemcsak a közönséggel, hanem minden a színpadon „szolgálatot teljesítővel” megtalálta a közös hangot.
Vérbeli profi nincs mit szépíteni. 😊 Amellett, hogy Villain-val a színpad előtt volt egy kis gabber, a közönség nem láthatta, de olyan táncokat leművelt, olyan lábmunkája volt a srácnak, annyira élvezi, amit csinál, hogy ilyet csak egyetlen egyszer láttam a pályafutásom alatt. (2009 óta) A szettjét régi és új számok is tarkították, fenomenális volt!

Ha nem lett volna elég jó hangulat!? 😀

q-dance take over
sub zero project

A Sub Zero Projectes srácok a régi nagy kedvencekkel teljesen kihozták mindenkiből az állatot. Mégegyszer: T-E-L-J-E-S-E-N megtöltötték a táncteret. Nem tudtunk kimenni a közönség közé, mert már a fotós árok kapujában is annyian álltak, hogy nem nyílt a kapu 😀 Beszarás volt az egész. A technikusok, és a biztonságiak is azt mondták, hogy az egész Sound ideje alatt nem volt ennyi ember egyszerre egy színpadnál sem. Ilyet még nem láttak. Mi sem. A több száz méterre álló nagykerékig láttunk el, az végig tömve emberekkel. Ha saccolni kellene akkor bőven ötezer fő felett voltunk. A srácok a DJ pulton tomboltak-örjöngtek, eszméletlen volt!

Innentől egy kis lejtmenet volt az éjszakában, mert a nagy „öreg” TnT és Rebelion szettjei alatt. Nagymértékben csökkent a közönséglétszám, és a hangulaton is látszott, hogy a közönség nem kifejezetten rájuk várt. Emberként is látszott rajtuk, hogy hosszú volt az út, és talán még a múlt hétvégét sem pihenték ki.

Na de. Be kell hogy valljam Nektek…

Kicsit elfogult vagyok, hiszen a keményebb, gyorsabb zenéket preferálom, és raw a frenchcore/bármilyen HC és az újkeletű píepkickek a kedvenceim.

q-dance take over
sefa

Sefa mester előző nap ünnepelte a 23. születésnapját, így a szülinapi köszöntés sem maradhatott el, amit nagyon díjazott. Mint Ran-D esetében is, Ő is egy végtelenül közvetlen, mindenkivel pacsizó-beszélgető embert ismertünk meg. Valamiért az az érzés támad az emberben, hogy Ran-D -vel, mintha testvérek lennének. Ugyanazok az energiák, ugyanaz a profizmus a pult mögött, csak más stílusirányzatban. Aki esetleg a nagy öregek alatt elment dolgát intézni, és még volt benne szussz, az visszajött, így újra megtelt a dühöngő.

Dühöngő lent, dühöngő fent.

Eszméletlen este-éjszaka, eszméletlen zárása volt a szett, még vissza is tapsolták a mestert, de a technika már nem engedte… Jött Villain és elköszönt mindenkitől, remélve, hogy jövőre újra ugyanitt veretjük majd együtt megint.

Jött a Q-Dance outro, ami pirotechnika hijján, mint az egész éjszaka „verető pornósnál”, két összecsomósodott konfettiszalag csomó „esett ki” az ágyúkból, lezárván ezt a fasza éjszakát.

Szerettük.
Jövőre ugyanitt, még többen.

Fotók, cikk: Bezerédi Tamás, Juhász Kristóf

A teljes galéria: